25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialSite Sahtior: "Rapid a facut un miracol"

Site Sahtior: “Rapid a facut un miracol”

Site-ul oficial al clubului Sahtior Donetk a notat, dupa victoria obtinuta de Rapid in fata formatiei antrenate de Mircea Lucescu, ca echipa bucuresteana a facut un miracol si mentioneaza ca momentul cel mai emotionant a fost conferinta de presa de la finalul partidei.
“Rapid a facut un miracol si a asigurat articole de prima pagina pentru presa din Romania. Cel mai emotionant moment al intalnirii a fost conferinta de presa de la finalul meciului, la care invingatorului Razvan i-a fost foarte greu sa vorbeasca. I-ar fi putut curge lacrimile pe obraji”.
“Lacrimile lui Lucescu” este numele materialului in care este comentat meciul. “Toata lumea astepta cu nerabdare acest meci. Confruntarea dintre tatal si fiul Lucescu i-a incitat pe suporteri si pe jurnalisti. Si a epuizat familia, al carei cap este antrenorul echipei Sahtior.
Prin urmare, diferitele pronosticuri au facut ca meciul sa fie unic. Insa, judecand meciul in sine, nu trebuie sa sustinem ca a fost perfect. Nici una dintre echipe nu a facut spectacol prin driblinguri sau viteza. Chiar si sansele de gol au fost putine”.
Sursa citata precizeaza ca golul inscris de Marius Maldarasanu a socat. “Stadionul a fost socat, iar fotbalistii echipei Sahtior chiar mai mult decat atat. Indiferent de clasamentul grupei, Sahtior si-a facut ascensiunea mai dificila dupa infrangerea cu Rapid. Intalnirea cu Rennes nu va fi doar o formalitate, ci un meci dramatic”, adauga site-ul oficial al clubului din Donetk.

Cele mai citite

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...
Ultima oră
Pe aceeași temă