Simona Halep, lăudată de preşedintele WTA: Este o sportivă exemplară

Preşedintele Asociaţiei de Tenis Feminin (WTA), Steve Simon, a lăudat-o pe Simona Halep, noul număr 1 mondial, afirmând că este o sportivă exemplară şi merită să fie în topul clasamentului, potrivit Mediafax.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 10.10.2017 - 21:42

Preşedintele Asociaţiei de Tenis Feminin (WTA), Steve Simon, a lăudat-o pe Simona Halep, noul număr 1 mondial, afirmând că este o sportivă exemplară şi merită să fie în topul clasamentului, potrivit Mediafax.

"Să ajungi numărul 1 mondial arată o dedicare şi o implicare incredibile şi aş vrea să o felicit pe Simona. Ea este o sportivă exemplară, atât în teren cât şi în afara lui, reuşind un sezon foarte bun. Merită acest moment fantastic al carierei sale", a declarat Simon, conform site-ului wtatennis.com.

Simona Halep a ajuns lider mondial după ce a învins-o pe Jenela Ostapenko (Letonia), în semifinalele turneului de la Beijing, şi va merge la Turneul Campioanelor din postura de număr 1 WTA.

Halep este prima jucătoare din România care ajunge pe primul loc WTA. La masculin, Ilie Năstase a fost primul lider mondial din istorie, în perioada 1973-1974. Năstase s-a menţinut pe primul loc în clasamentul ATP timp de 40 de săptămâni.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...