Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scandal financiar la FC Apulum Unirea Alba Iulia

Retrogradarea FC "Apulum Unirea" Alba Iulia in Divizia "B" scoate la iveala mai multe scandaluri intre persoanele care au condus echipa in ultimii ani. Unul dintre conflicte se deruleaza intre actualul presedinte al clubului de fotbal, Viorel ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.06.2005 - 00:00
Retrogradarea FC "Apulum Unirea" Alba Iulia in Divizia "B" scoate la iveala mai multe scandaluri intre persoanele care au condus echipa in ultimii ani. Unul dintre conflicte se deruleaza intre actualul presedinte al clubului de fotbal, Viorel Malusel, si fostul vicepresedinte Nicolae Achim, inlaturat din conducerea "Apulum" in 2004.
Achim este acuzat de Malusel ca intre anii 2003-2004 a beneficiat, prin firma pe care o administreaza ("Ana One International" SRL Alba Iulia), de cantitati importante de materiale de constructii pe care le-a luat din incinta stadionului "Cetate". Valoarea estimativa a materialelor de constructii (faianta, BCA, gresie, geamuri, usi, mobilier etc.) este cifrata la aproape 900 de milioane de lei.
"Pentru recuperarea sumei am declansat procedura concilierii cu debitoarea, iar in cazul in care nu vom ajunge la un acord, ne vom adresa instantei de judecata si organelor de urmarire penala", sustine Malusel. Precizarile presedintelui "Apulum Unirea" sunt cuprinse intr-un dosar comercial aflat pe rolul Tribunalului Alba in care Nicolae Achim solicita declansarea procedurii falimentului clubului de fotbal din cauza faptului ca ar avea de recuperat suma de 871 milioane de lei cu care a imprumutat, prin "Ana One International" SRL, "Apulum Unirea".
Fostul vicepresedinte al clubului a si obtinut o sentinta definitiva in acest sens la sfarsitul anului trecut, insa nu a putut sa o puna in aplicare pe motiv ca echipa nu are bani in cont si nu detine nici imobile care are putea fi vandute. Presedintele Malusel a mentionat insa ca in situatia in care Nicolae Achim are de achitat clubului aproximativ aceeasi suma de bani, in acest caz se impune o conciliere intre cele doua parti. El a mai spus ca in situatia in care nu se va ajunge la o intelegerea urmeaza sa se adreseze justitiei si sa-l acuze pe Achim de delapidare.

Citește totul despre:

Comentarii