Șarapova a revenit pe terenul de tenis, după ce 15 luni a fost suspendată, într-un caz de dopaj

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, suspendată timp de 15 luni într-un caz de dopaj, a efectuat, miercuri dimineața, o scurtă sesiune de antrenament terenul central al turneului de la Stuttgart.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 26.04.2017 - 13:22

Tenis: Șarapova s-a antrenat pe terenul central, la Stuttgart, după expirarea suspendării

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, suspendată timp de 15 luni într-un caz de dopaj, a efectuat, miercuri dimineața, o scurtă sesiune de antrenament terenul central al turneului de la Stuttgart, informează agenția DPA, citată de Agerpres.

Ea a intrat pe terenul de zgură pentru o scurtă sesiune de încălzire alături de antrenorul Sven Groeneveld și de un partener de antrenament. Circa 20 de jurnaliști au asistat la sesiunea de pregătire. În zilele precedente, rusoaica s-a pregătit la un club din orașul german.

Jucătoarea rusă a fost testată pozitiv la meldonium în ianuarie 2015 și a fost suspendată inițial la doi ani, înainte ca TAS să-i reducă pedeapsa la 15 luni. Șarapova participă la Stuttgart grație unui wild card, iar miercuri după amiază va juca împotriva italiencei Roberta Vinci, finalistă la US Open în 2015.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...