6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSabau prefateaza un meci "pe puncte" cu Jiul

Sabau prefateaza un meci “pe puncte” cu Jiul

Partida Jiul Petrosani-Gaz Metan Medias va deschide sezonul 2005/2006 in Divizia A, vineri, de la ora 18, cele doua formatii venind la acest joc cu antrenori debutanti pe prima scena ca principali, Ionut Chirila si Ioan Ovidiu Sabau.
Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat miercuri ca meciul cu formatia Jiul Petrosani din prima etapa a Diviziei A nu va fi unul spectaculos. “Este un inceput de campionat in care conteaza orice punct. Gloria va intalni o echipa nou promovata, ambitioasa, dar eu cred in posibilitatile baietilor, in motivatia lor si sper sa ne intoarcem cu cel putin un punct”, a declarat Sabau, care a precizat ca nu va intra pe teren in acest meci, cu toate ca s-a antrenat cot la cot cu elevii sai.
Sabau a spus ca o victorie ar conta mult pentru moralul jucatorilor. “Echipa nu este inca omogenizata, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca lucrurile se vor schimba in bine. O victorie ar conta mult pentru moralul echipei, pentru entuziasmul ei, dar si pentru mine ca antrenor, pentru ca as deveni mult mai credibil si altfel as putea lucra cu ei”, a adaugat tehnicianul bistritenilor.
Dupa antrenamentul de miercuri dimineata, Gloria a plecat spre Petrosani, urmand sa faca un popas la Hunedoara.

Arbitrii si observatorii partidelor de vineri:

Jiul Petrosani – Gloria Bistrita – ora 18.00, Telesport
Arbitri: Alexandru Tudor – Nicolae Marodin, Florin Stanescu – Viorel Sandu
Observatori: Alexandru Boc, Gheorghe Constantin

FC National – FCM Bacau – ora 20.00, National TV
Arbitri: Marian Salomir – Florin Buzarnescu, Irina Mart – Teodor Craciunescu
Observatori: Valentin Alexandru, Patritiu Abrudan

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă