Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-au anunțat posturile TV care vor transmite Liga I și Cupa Ligii

Liga I și Cupa Ligii, competiție care va debuta în 2015, vor fi transmise pentru următorii cinci ani de zile de televiziunile Look TV şi Transilvania LIVE, ambele deținute de Arpad Paszkany.

Share

victor.gavril 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2014 - 16:47

Liga I și Cupa Ligii, competiție care va debuta în 2015, vor fi transmise pentru următorii cinci ani de zile de televiziunile  Look TV şi Transilvania LIVE, ambele deținute de  Arpad Paszkany. 

Oficiali ai celor două posturi tv au anunțat, astăzi, încheierea unei înțelegeri cu firma din Malta, Intel Sky Broadcast Ltd, desemnată de LPF să vândă drepturile de difuzare a campionatului românesc. Următorul pas pe care în vor face cele două posturi tv va fi renunțarea la sistemul "must carry", prin care cabliștii ar fi fost obligați să introducă posturile în grila lor. În schimb cele două posturi le vor cere bani firmelor de cablu pentru a le permite includerea lor în grila de programe.

Ultimele trei sezoane ale Ligii I, inclusiv actualul sezon, au fost transmise de Digi Sport (RCS-RDS), Dolce Sport (Romtelecom), Antena 1 (Antena Group).

Arpad Paszkany anunța luna trecută că este în căutare de cumpărători pentru posturile sale tv. Paszkany este și proprietarul clubului de fotbal CFR Cluj, la care își dorește să atragă investitori.

În total LPF va primi peste 135 milioane euro pentru drepturile de difuzare ale meciurilor, bani care Gino Iorgulescu spunea că vor fi dați toți cluburilor. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...