13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialRunda oaspetilor

Runda oaspetilor

Poli Timisoara Ð FC Vaslui 2-0 (0-0)

V. Moldovan '76, Olah 90+4
Cosmin Olaroiu: “Ne-am creat destule situatii de a marca, desi este greu sa o faci cand joci cu o echipa care se aglomereaza in jumatatea ei. Dar noi ni le-am creat si le-am ratat. Dupa penaltiul neacordat a inceput si reactia tribunei si eu cred ca jumatate din acest succes se datoreaza si publicului, care a sustinut echipa”.
Mircea Rednic: “Din moment ce adversarii au un sut pe poarta in repriza a doua si scapi mingea, e foarte greu sa te gandesti macar sa iei un punct cand ai portarul pe care il avem (n.r. Ð Pesici). Daca nu as fi plecat in vara de la Vaslui, mai mult ca sigur ca parcursul echipei ar fi fost altul. Eu ma implicam, asa cum m-am implicat si acum, cand am adus trei jucatori cu nume in trei saptamani.”

FC National – FC Arges 0-1 (0-0)

Tanase '87
Catalin Necula: “Sunt foarte dezamagit de ce s-a intamplat. Sunt dezamagit de mine, de jucatori, sunt vinovat suta la suta pentru ca n-am stiut sa-i motivez dupa perioada foarte buna prin care am trecut. Am suferit foarte mult la constructie. Ne pare rau pentru noi in primul rand, dar si pentru Radu Niculescu”.
Vasile Stan: “Ne bucuram pentru aceasta victorie. Am dominat jocul in cea mai mare parte si consider ca victoria este fara dubii”.

FCM Bacau – Rapid Bucuresti 0-1 (0-1)

Buga '10
Cristi Popovici: “Nu am mai luat de mult puncte si, din pacate, nu am reusit nici de aceasta data. In partea a doua a meciului nu am reusit sa fructificam ocaziile avute. Ne batem pentru evitarea retrogradarii”.
Razvan Lucescu: “Meciul a fost extrem de important pentru noi. Este prima oara in ultimii cinci ani cand reusim sa castigam in Bacau. In prima repriza puteam face 3-0, iar apoi Bacaul a jucat mult mai curajos. Noi am mizat mai mult pe aparare in partea secunda a meciului, de aceea am aglomerat zona centrala. Pe Daniel Niculae l-am schimbat pentru ca l-am vazut ca a fost primul care a cedat”.

Dinamo Bucuresti – CFR Cluj 5-0 (1-0)

Grigorie '44, Baltoi '51, Zicu '63, Fl. Petre '74, Vl. Munteanu '81
Ioan Andone: “Am suferit mult la constructie in prima repriza. CFR a jucat foarte curajos. Am fost surprins de presingul destul de agresiv al clujenilor, care ne-a facut probleme. Dupa pauza, jocul a curs cum ne-am dorit noi pentru ca am putut sa construim, am jucat pe margini si ne-am creat multe ocazii. Per ansamblu, scorul cred ca este destul de dur, am avut sansa in prima repriza”.
Dorinel Munteanu: “Sunt total dezamagit de rezultatul final, desi am avut o prima repriza foarte buna, in care am dominat si ne-am creat ocazii de gol si nu s-a vazut diferenta dintre Dinamo si CFR Cluj. Jocul s-a rupt si practic s-a decis in momentul in care am ratat ocazia din 6 metri, iar pe contraatac Dinamo a marcat. Sunt convins ca e cea mai grea infrangere de cand joc fotbal”.

Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 0-1 (0-0)

Mazilu '81
Viorel Hizo: “A fost un joc pierdut cand nu trebuia. Doua saptamani le-am spus baietilor ca intalnim una dintre cele mai bune formatii din campionat. Nu am ce sa le reprosez, pentru ca atat pot. Diferenta s-a facut in atac, cand Mazilu a avut o singura ocazie si a inscris, iar Vintilescu a avut trei si nu a reusit nimic”.
Dan Petrescu: “Sunt foarte fericit pentru victorie. A fost cel mai greu meci din deplasare, al cincilea, iar pana acum aveam patru victorii. Am intalnit o echipa bine asezata in teren. Ne-a fost teama de acest meci, dar sunt bucuros ca am obtinut o victorie mare”.

Poli Iasi – Gloria Bistrita 1-1 (0-1)

Balba '76 / Negrean '30
Ionut Popa: “Am facut un joc lamentabil. Daca ar fi sa analizez meciul de astazi, nici nu stiu cine a gresit. Adevarul este ca ne chinuim pe teren propriu. Suferim la constructie, nu avem ocazii de gol, ne incurca spatiile mici pe care le ofera adversarul. In concluzie, cred ca toata echipa a jucat foarte slab. Jucatorii mei nu au putut mai mult”.
Ioan Ovidiu Sabau: “Nu sunt multumit de rezultatul de astazi, dar acest punct este binevenit. Ne-am blocat la ultima pasa. Am avut prea multe ratari: Negrean – din cinci metri singur cu portarul, Pacurar a nimerit bara din lovitura libera… Lipsa de inspiratie a facut sa nu reusim sa inscriem golul doi si sa ne apropiem victoria. Nu cred ca arbitrajul a influentat rezultatul”.

Otelul Galati – Jiul Petrosani 0-0 (0-0)

Partida Farul – Steaua s-a disputat dupa inchiderea editiei.

Cele mai citite

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă