10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Reactii

Sportinglife: “Boro – din nou regii revenirii”
“Boro – din nou regii revenirii”, a notat agentia Sportinglife. “Maccarone – din nou omul-miracol pentru Middlesbrough”. “FC Basel avea trei goluri avantaj, iar Middlesbrough a marcat patru in sferturile de finala; Steaua avea trei goluri avantaj, iar Middlesbrough a marcat din nou patru. Din nou Massimo Maccarone a venit din postura de rezerva si a marcat. Din nou a fost tarziu, minutul 89. De necrezut este cuvantul ce descrie cel mai bine meciul”, a notat cotidianul “The Guardian”, in editia electronica.

“The Guardian”: “Omul miracolelor”
“Maccarone, din nou omul miraculos pentru Middlesbrough”, a titrat cotidianul “The Guardian”. “A fost o explozie pe Teesside, insa era unul din cele mai frumoase sunete pe care Middlesbrough si imprejurimile sale le-au auzit vreodata. S-a intamplat in minutul 89, cand Massimo Maccarone a inscris. Va trebui sa treaca ceva timp pana cand Boro si McClaren vor fi calificati din nou ca plictisitori. Unul din cele mai remarcabile aspecte ale revenirii lor in sferturile de finala cu Basel era unicitatea. Douazeci de zile mai tarziu, in circumstante mai grele, ei au demonstrat ca situatia se poate repeta. Middlesbrough i-a trezit din nou pe morti. Viva Boro!”, se mentioneaza in “The Guardian”.

“The Sun”: “Distrugatorul Stelei”
“Miracolul lui Macca”, a titrat cotidianul “The Sun”. “Eroii lui Steve McClaren au pus in scena aseara un nou mare act de evadare pentru a ajunge in mod dramatic in finala Cupei. Massimo Maccarone a adus echipei Middlesbrough cea mai frumoasa seara din istorie, repetand revenirea lor cea mai frumoasa. Rezerva a fost din nou eroul intarziat, iar Boro a obtinut un loc in finala Cupei dupa a doua revenire cu patru goluri. Ceea ce era aproape imposibil s-a realizat – pentru a doua oara”, noteaza “The Sun”, care il califica pe Maccarone drept “distrugatorul Stelei”.

“The Times”: “Refuzatul McClaren”
“Bucurie pentru revenirea refuzatului McClaren”, a titrat cotidianul “The Times”. “Nesarat, conservator, inert si neinspirat, sunt cuvinte ce au fost folosite pentru a-l descrie pe Steve McClaren, caruia postul de selectioner i-a scapat printre degete in ultimele sapte zile, dar incercati sa ii spuneti acest lucru unei persoane care a fost aseara pe Riverside Stadium si a vazut o revenire uimitoare, ce s-a incheiat cu accederea echipei Middlesbrough in finala Cupei UEFA in cele mai emotionante circumstante imaginabile”, scrie “The Times”.

“Daily Mirror”: “Magia lui Maccarone”
“Magia lui Maccarone duce la bun sfarsit misiunea imposibila”, este titlul unui articol aparut in “Daily Mirror”. “Massimo Maccarone a inscris un gol dramatic si castigator, care a dus echipa Middlesbrough in finala Cupei UEFA, dupa inca o revenire uimitoare. In ultimele 66 de minute, Boro mai avea patru goluri de inscris si a repetat cumva reusita extraordinara din sferturile de finala cu Basel”, scrie “Daily Mirror”. “Sperantele repetarii eroismului din sferturile de finala au crescut cand Maccarone a inscris. Boro ar fi putut reduce diferenta in minutul 38, cand Hasselbaink a sutat puternic, dar portarul portughez Carlos a aparat. Viduka a fost apoi aproape de gol de doua ori, dar nu a reusit sa treaca de Carlos. Viduka a reusit ulterior sa inscrie si sa mareasca posibilitatea unei reveniri”.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă