12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialRazvan Lucescu: "In momentul de fata, nu sunt convins sa raman la...

Razvan Lucescu: “In momentul de fata, nu sunt convins sa raman la Rapid”

Razvan Lucescu a cucerit primul sau trofeu important ca antrenor, dar, dupa bucurie, in Giulesti a aparut si ingrijorarea. Iar totul vine dupa declaratia lui Lucescu jr., care a evocat din nou posibilitatea despartirii de Rapid.
“De foarte multe ori m-am simtit singur la Rapid, am avut si destule dispute cu patronul echipei, iar daca raman trebuie sa punem la punct niste lucruri. In momentul de fata, nu sunt convins sa raman. Am suferit mult si imi este greu sa spun “da” cu toata inima. Am ramas cu impresia de la inceputul acestui campionat (n.r. – cand, pentru o noapte, a fost demis de George Copos). Ma gandesc: daca pierdeam la Bistrita, care era reactia conducatorilor nostri?!”

Victorie dupa prelungiri
Rapid Bucuresti a castigat Cupa Romaniei dupa ce a invins, cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0, 1-0), dupa prelungiri, formatia FC National, in finala competitiei, disputata pe Stadionul National din Complexul Sportiv “Lia Manoliu”. Rapid a marcat golul victoriei in minutul 91, prin Daniel Niculae, la prima actiune ofensiva a giulestenilor din prelungiri. Niculae a scapat pe contraatac, a driblat un adversar si a sutat de la 18 metri, portarul “bancar” Eugen Nae a ratat interventia, iar mingea a intrat in plasa.
Dupa meci, antrenorul rapidist Razvan Lucescu a urcat in tribuna, luandu-i din mijlocul suporterilor pe cei doi copii ai sai, Marilu si Matei, pentru a-i fi alaturi la sarbatorirea primului trofeu castigat in calitate de antrenor. Lucescu si fundasul rapidist Ionut Rada i-au imbarbatat pe jucatorii de la FC National, dupa incheierea partidei. Medaliile au fost inmanate jucatorilor celor doua echipe de presedintele FRF, Mircea Sandu, si de reprezentantul firmei Samsung in Romania, Chon Park.
Razvan Lucescu considera meritata victoria din finala Cupei Romaniei, deoarece giulestenii au dominat jocul in cea mai mare parte si crede ca ar fi fost nedrept ca ocaziile ratate de jucatorii sai sa se razbune si trofeul sa ajunga in Cotroceni. “Chiar daca am castigat partida in prelungiri, am avut jocul in mana in cea mai mare parte a timpului. Golul a fost putin norocos, dar cred ca pana la urma rezultatul este meritat. Partida a fost mai grea decat ma asteptam, pentru ca nu reuseam sa marcam, insa este o victorie indiscutabila, avand in vedere ratarile si dominarea noastra. Era total nedrept ca ocaziile sa se razbune”, a spus Razvan Lucescu.

Dinu Gheorghe mai crede in titlu
Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, spera ca giulestenii sa se bucure si pe 7 iunie, cand se va incheia Divizia A, la fel cum au facut-o pentru castigarea Cupei Romaniei. Rugat sa comenteze faptul ca Razvan Lucescu a spus ca titlul este ca si castigat de Steaua, oficialul rapidist a spus: “Eu nu cred. Steaua are prima sansa la titlu, pentru ca are doua puncte in fata, dar mai sunt noua puncte in joc si noi speram”.
Si actionarul rapidist Jean Valvis crede ca echipa antrenata de Razvan Lucescu poate obtine eventul in acest sezon. “Eventul incepe sa fie tot mai puternic in ochii nostri. Mai sunt trei etape, dar este o cursa pe distanta mijlocie si se mai pot intampla multe surprize”, a spus Valvis. Omul de afaceri considera ca finalul de campionat va fi unul “extraordinar de frumos”. “Finalul de campionat va fi corect, doar ca se fac presiuni care incep sa deranjeze multa lume. Sunt patru echipe care revendica acest campionat, iar arbitrii trebuie sa oficieze corect”, a punctat Valvis.
Alaturi de cei doi oficiali, si jucatorii rapidisti spera ca, dupa ce au castigat Cupa Romaniei, sa castige si titlul de campioni si sa realizeze, astfel, primul event din istoria gruparii giulestene. “Speram sa castigam eventul, dar asta depinde de noi, de Steaua si de Sportul. Speram la titlu, pentru ca suntem acolo in fata”, a spus capitanul Vasile Maftei, in timp ce atacantul Mugurel Buga a subliniat ca o astfel de performanta ar fi “senzationala”.
Portarul Danut Coman a afirmat ca rapidistii isi doresc foarte mult sa castige primul event din istorie. “Ii dedicam victoria lui Lucescu, care se afla la primul trofeu ca antrenor”, a subliniat Coman.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă