12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialRapid se pregateste pentru "amicalul" cu Sant Julia

Rapid se pregateste pentru “amicalul” cu Sant Julia

Rapid mai are doar doua zile pana la returul cu formatia Sant Julia (Andorra), din primul tur preliminar al Cupei UEFA, dar jocul ce urmeaza sa aiba loc in Giulesti nu le da fiori rapidistilor. Dupa acel 5-0 din tur de pe terenul adversarei, giulestenii nu mai au nici o teama privind numele formatiei care va merge mai departe.

Mara vede Rapidul favorit la titlu

Noul atacant al rapidistilor, Bogdan Mara, sustine ca Rapid trateaza meciul cu Sant Julia ca pe unul de pregatire. “In returul cu echipa din Andorra important nu este scorul, il consideram un meci de pregatire inaintea primei etape de campionat, cu FC Vaslui. Acest meci este cel mai important pentru noi”, a mai spus Mara.
Mara a precizat ca nu a fost important numarul de goluri marcate in partidele amicale. “Pentru noi, a fost mai important stagiul de pregatire decat rezultatele in sine. Meciurile au fost bune pentru moralul nostru. Toti spun acum ca vor lua titlul, dar ramane de vazut atunci cand va incepe campionatul. Se va vedea pe teren”, a precizat atacantul rapidist.

Antrenamente mai tari decat meciul

Razvan Lucescu considera ca returul cu echipa din Andorra nu reprezinta o miza pentru Rapid. “In momentul de fata, nu mai putem vorbi despre o miza importanta, ci doar despre un simplu joc inaintea inceperii campionatului. Pe de alta parte, am vorbit cu jucatorii si i-am anuntat ca saptamana este grea, cu antrenamente destul de serioase”, a spus tehnicianul.
Intrebat despre starea atacantului Daniel Niculae, care s-a accidentat in timpul unei partide amicale, Lucescu a spus: “Nico (n.r. – Daniel Niculae) e bine, a facut o entorsa in perioada de pregatire. De marti (n.r. – azi) va intra intr-o perioada de pregatire, iar de saptamana viitoare va intra in programul normal. Burdujan si Dica sunt si ei usor accidentati, dar am avut noroc, pentru ca nu sunt accidentari grave si de lunga durata”.
Rapid a avut o zi de pauza dupa intoarcerea din turneul elvetian, iar de azi va reintra din plin in perioada de antrenamente.

Cele mai citite

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...
Ultima oră
Pe aceeași temă