15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialRapid pleaca azi la Donetk

Rapid pleaca azi la Donetk

Rapid pleaca azi spre Donetk, acolo unde maine ar putea face un pas imens spre calificarea in faza urmatoare a Cupei UEFA la fotbal daca nu va pierde in fata localnicilor de la Sahtior. Razvan Lucescu a declarat ieri ca partida se va disputa pe viata si pe moarte pentru cele trei puncte puse in joc, indiferent de faptul ca echipa ucraineana este condusa de tatal sau si ca, la randul ei, s-ar multumi cu un egal.
Razvan Lucescu spune ca Sahtior este adversara cea mai puternica si mai in forma din grupa. “Dar ca si in celelalte meciuri din Cupa UEFA trebuie sa ne sacrificam si sa obtinem ceva. Am incredere in jucatori, au fost motivati si mobilizati cand au avut un adversar puternic”. Antrenorul a adaugat ca Rapidul nu sustine un meci decisiv la Donetk, dar un rezultat bun le va permite jucatorilor sai sa abordeze de pe alta pozitie ultimele doua jocuri din grupa. “Dorim un rezultat pozitiv. Sahtior este o echipa buna, are punctaj maxim in clasament, dar are si slabiciuni si vom incerca sa profitam de ele. Este un meci de 3 puncte, nu este cel mai important din cariera mea, dar nici cel mai putin important. Dorim sa continuam in Cupa UEFA”.
Dinu Gheorghe aprecia ca meciul de la Donetk este deosebit de important pentru configuratia grupei si nu se pune problema unor jocuri de culise. “Intalnim o echipa in care s-au facut investitii masive, cu buget mare, cu un patron ambitios. Nu se pot pune in discutie jocurile de culise. Nici noi nu avem interes ca aceasta unica disputa tata-fiu sa fie umbrita”.
Dinu Gheorghe ar dori ca Pancu sa revina in Giulesti, dar nu crede ca fostul rapidist ar accepta o oferta din tara, ci va prefera un alt club european. Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe asteapta cu interes transferul de marca promis de George Copos in iarna. “Ar fi extraordinar sa avem un jucator care sa faca diferenta in teren”, a spus presedintele executiv.
Rapid pleaca in Ucraina de pe aeroportul Baneasa, la ora 10.30, intreg lotul fiind valid si fara jucatori suspendati. Jucatorii au un moral bun dupa victoria din campionat cu CFR Cluj si spera sa reediteze evolutiile bune din jocurile cu Feyenoord si Rennes.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă