11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialProtasov a recunoscut ca pleaca de la Steaua

Protasov a recunoscut ca pleaca de la Steaua

Antrenorul ucrainean Oleg Protasov a recunoscut ca are niste probleme familiale care il pot face sa plece de la Steaua la sfarsitul sezonului de toamna.
“Lucrurile care au aparut in ultimul timp pot fi scrise intr-o carte de fantezie. Nu am discutat cu nici o echipa si am contract cel putin pana la sfarsitul turului. Exista probleme personale ce ma pot face sa ma despart de Steaua, dar nu am luat deocamdata nici o hotarare. Voi face acest lucru in perioada urmatoare, impreuna cu familia mea”, a declarat Protasov.
La randul sau, managerul general al clubului din Ghencea, Mihai Stoica, a declarat ca nu va pleca de la Steaua, indiferent de situatie, deoarece a avut sansa unica de a lucra la echipa cu care a tinut de mic si acum are o datorie de platit. “Am trecut si peste momente grele”, a spus Stoica, relevand ca, in cazul in care va pleca Protasov, in locul sau va veni un om in care are incredere deplina, Cosmin Olaroiu. “Pentru mine, plecarea lui Oleg este ca o lovitura grea, deoarece sunt un tip mai sentimental. Si jucatorii s-au atasat foarte mult de el, fiind un om deosebit si in afara gazonului. Va pot spune ca fizioterapeutul Mitica Neagu, aflat la Steaua de 35 de ani, mi-a povestit ca un singur antrenor a reusit sa se apropie de felul de a fi al lui Protasov, Pisti Kovacs”, a adaugat Stoica.
Managerul Stelei a recunoscut ca a fost singurul care a stiut de oferta primita de Protasov de la Dnepr. “Am fost singurul care a stiut, numaram zilele pana la finalul turului si asteptam sa ramana un secret. Tocmai din Ucraina s-a aflat de interesul echipei care l-a lansat. Nu discut despre situatia lui familiala, la aceasta situatie s-a adaugat si oferta de la Dnepr, iar ghinionistii suntem noi. Daca va pleca, o va face pentru ca trebuie sa plece. El a avut de ales intre Steaua si Dnepr si a ales Steaua. Poate problemele lui se vor rezolva, dar sunt sanse mici”, a mentionat oficialul stelist.
Mihai Stoica a mai spus ca a fost suparat pe Protasov cand a aflat ca are o oferta. “Prima oara am fost suparat pe el cand s-a gandit serios la aceasta oferta, dar egoistul eram eu. Este greu sa refuzi echipa din orasul unde te-ai nascut, unde te-ai format si unde te-ai lansat. Nu puteau si astia sa aiba rezultate bune… Poate daca se bateau la titlu cu Sahtior si Dinamo Kiev nu mai era situatia asta”, a concluzionat Stoica.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă