6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimele două meciuri oficiale din NBA, în Europa

Primele două meciuri oficiale din NBA, în Europa

Londra va găzdui, vineri şi sâmbătă, primele două meciuri oficiale din NBA disputate în Europa, între echipele Toronto Raptors şi New Jersey Nets, informează AFP, potrivit Mediafax.

În Europa se dispută meciuri de pregătire între echipe din NBA de mai mulţi ani, iar, din 2007, acestea au loc la Londra, însă va fi pentru prima dată când spectatorii europeni vor putea asista la două meciuri din sezonul regulat al Ligii profesioniste nord-americane de baschet. Partidele vor avea loc pe O2 Arena, o sală cu 20.000 de locuri, unde se va desfăşura şi finala turneului de baschet de la JO din 2012.

Deşi meciurile sunt oficiale, întâlnirile dintre cele două echipe sunt fără miză,  pentru că Toronto Raptors şi New Jersey Nets ocupă locurile 12, respectiv 13 din 15 în Confederaţia de Est a NBA şi nu mai au nici o şansă de a ajunge în play-off.

Jucătorii care pot fi urmăriţi la aceste meciuri sunt americanii Deron Williams şi Brook Lopez, de la Nets, respectiv italianul Andrea Bargnani, lituanianul Linus Kleiza, spaniolul Juan Jose Calderon şi brazilianul Leandro Barbosa, de la Raptors.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă