12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialPreşedinte nou la FR Polo

Preşedinte nou la FR Polo

Federaţia Română de Polo are un nou preşedinte. Este vorba despre Liviu Răducanu care, după ce a fost ales în funcţie vineri, a declarat că are nevoie de susţinerea tuturor celor implicaţi în acest sport pentru a realiza obiectivele propuse, calificarea echipei naţionale la JO de la Rio şi crearea unei reprezentative feminine competitive.

"Am fost sportiv de performanţă, apoi antrenor. Ştiu să şi câştig, dar să şi pierd. Faptul că am primit 19 voturi din 28, asta mă implică mai mult. Asta înseamnă că lumea are încredere în mine şi nu rămâne decât să realizez ce mi-am propus, împreună cu ei. Singur nu voi putea să fac faţă dacă nu voi avea şi sprijinul Biroului Federal, iar toate structurile din polo să muncească pentru a duce acest sport mai departe", a spus Răducanu.

Liviu Răducanu a afirmat că după decesul fostului preşedinte Anatol Grinţescu în polo nu s-a mai făcut nimic, ci doar s-a bârfit."Principalul obiectiv este să putem aşeza federaţia pe poziţii normale. Până acum au fost numai discuţii şi bârfe. Avem multe de făcut în doi ani. În primul rând trebuie să avem grijă de echipa de juniori, care trebuie să participe la Campionatul European, avem de pregătit echipa naţională de seniori, care în 2016 intră în linie dreaptă pentru Jocurile Olimpice şi eu sper ca România să ajungă din nou acolo. Trebuie începută şi o strategie pentru viitor", a completat Răducanu.

El a precizat că în opt ani România va avea o echipă feminină competitivă. "Mai avem în vedere echipele de fete. Aici, cluburile trebuie să vină în sprijinul federaţiei şi să înfiinţeze echipe feminine. Cred că în opt ani vom avea şi o echipă bună de fete", a adăugat Răducanu.

Fostul sportiv Liviu Răducanu a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Polo, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului.

Răducanu, fost antrenor al echipei Dinamo şi căpitan al echipei naţionale, a primit 19 voturi, în timp ce contracandidatul său, Călin Găvruş, a primit 9.

Mandatul lui Răducanu, de completare ca urmare a decesului precedentului preşedinte al forului, Anatol Grinţescu, este valabil până în 2016.

Anatol Grinţescu a încetat din viaţă în data de 2 iunie, la vârsta de 74 de ani. Grinţescu deţinea funcţia de preşedinte al forului naţional de polo din 2008.

Tot vineri, Florin Birta, care a primit 20 de voturi, a fost ales vicepreşedinte al FR Polo, în timp ce contracandidatul său, Alexandru Badea, a primit 8 voturi.

Cele mai citite

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...
Ultima oră
Pe aceeași temă