21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPrea putini nou-veniti au confirmat!

Prea putini nou-veniti au confirmat!

Dinamo s-a intors din turneul pe care l-a intreprins in Franta avand in tolba o singura victorie in cinci partide, dar acest lucru nu pare sa-l fi deranjat cel mai mult pe noul presedinte executiv, Ioan Becali, suparat mai mult pe modul cum a fost organizata deplasarea. “Nu sunt suparat de rezultatele din Franta, ci sunt suparat mai mult de modul in care a fost organizat turneul. Jucatorii au acuzat oboseala si au si ei dreptate pentru ca au facut mii de kilometri, cu cinci meciuri in zece zile. S-au facut greseli multe din cauza oboselii”, a mai spus Becali. “Ne-au prins nepregatiti, cu sapte jucatori noi, cu o echipa nedefinitivata, ma refer la cei 14-15 fotbalisti stabili. Infrangerea mai usturatoare a fost cu Lille (n.r. Ð 0-3), dar pana la pauza am jucat foarte bine”, a precizat Becali.

Teama de Otelul!

Ioan Becali a mai spus ca doar cativa jucatorii nou-veniti la Dinamo s-au integrat in echipa. “O parte din noile achizitii s-au integrat, ceilalti urmeaza sa o faca. Mai avem doua saptamani pana la inceperea campionatului”, a precizat conducatorul FC Dinamo.
Presedintele executiv spune ca se teme de partida pe care FC Dinamo o va disputa la Galati, cu Otelul, in prima etapa a Diviziei A. “Cel mai mult imi este teama de Galati. E prima deplasare. Otelul e o echipa care nu stiu daca are pretentii mari si acolo ar fi o rusine daca pierdem”, a sustinut Becali. Becali considera ca o victorie in partida cu Otelul i-ar permite echipei un parcurs mai usor in urmatoarele etape. “Daca trecem de Galati, urmeaza doua meciuri acasa (n.r. – cu Pandurii Tg. Jiu si Farul Constanta) si inseamna ca vom avea un parcurs mai linistit si timp pentru a da moral jucatorilor”.

Zicu, “pus la zid” de presedinte

Ioan Becali l-a criticat pe atacantul Ianis Zicu. “Zicu trebuie sa isi vada de treaba. Tehnica si valoarea nu ajung. Prin munca, ajung acolo unde trebuie”, a precizat Becali, care a avut o discutie privata cu jucatorul dupa meciul cu Troyes. Becali sustine ca a fost intrebat de impresarii italieni ce se intampla cu Zicu, carora le-a spus ca “este rezerva”.
Intrebat daca se va implica in alcatuirea formatiei, Becali a spus: “La noi numai Andone va face echipa. Cat voi fi eu la Dinamo, nu voi face niciodata echipa si daca voi parasi conducerea executiva o voi parasi ultimul, asa cum am parasit-o si la Rapid”.
Dinamo a intrat in ultima suta de metri a pregatirilor pentru meciul cu Steaua, care va avea loc duminica in Supercupa Romaniei.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă