19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialPoli Timisoara e gata de lupta cu granzii Capitalei!

Poli Timisoara e gata de lupta cu granzii Capitalei!

Poli Timisoara nu s-a facut de ras in fata uneia dintre cele mai titrate formatii din lume, Juventus Torino, cu care a reusit sa joace de la egal la egal si, in final, chiar sa obtina o remiza cu care toata lumea a fost multumita. Meciul, care s-a dorit a fi un cadou al sponsorului formatiei banatene pentru Zilele Timisoarei si, in acelasi timp, prilejul de a fi prezentat lotul pentru viitorul sezon, a avut de toate, de la o atmosfera superba in tribune oferita de cei peste 30.000 de spectatori la goluri frumoase si rasturnari de scor pana la acel 2-2 echitabil din final.

Olaroiu si-a facut echipa de baza

Popa-Olah, McKain, Canu, Balace – Caramarin, Osei, Naidin, Coman – Viorel Moldovan, Gigel Bucur – aceasta este formula de echipa de baza a lui Poli pentru sezonul care va incepe azi, singura modificare facuta de tehnician impotriva lui Juventus fiind folosirea lui Naidin in locul accidentatului Ovidiu Petre. Antrenorul Cosmin Olaroiu apeleaza astfel la o echipa cu nu mai putin de sapte fosti jucatori de la FC National, asa ca Poli nu se poate plange de lipsa de omogenitate.
Olaroiu a multumit campioanei Italiei pentru ca a acceptat sa joace cu Poli. “A fost o sarbatoare pentru oras. Multumim echipei Juventus ca a acceptat sa joace cu noi. A fost un spectacol si echipa a jucat dupa posibilitatile ei. Noi am incercat sa tinem pasul, sa nu ne facem de ras si cred ca am reusit”, a completat Olaroiu.

Fabio Capello e multumit de… Poli

Celebrul Fabio Capello, antrenorul echipei Juventus Torino, crede ca Poli este deja pregatita pentru campionat. “Poli a jucat un amical de prestigiu, important in istoria lor. Echipele din Romania joaca un fotbal bun, au jucatori de un nivel bun. Aceasta echipa este deja pregatita pentru campionat, in timp ce noi mai avem de lucru. Publicul a fost foarte frumos, ospitalier, a fost frumos sa jucam cu stadionul plin. Partida a fost buna, am intalnit o echipa bine organizata, care ne-a creat probleme mai ales prin viteza atacantilor, in conditiile in care noi suntem inca in pregatiri”, a mentionat Capello.
Tehnicianul a discutat si despre Adrian Mutu. “Mutu trebuie sa lucreze ca toti ceilalti, este loc pentru toata lumea. Campionatul este foarte lung si este nevoie de rabdare. Nu exista nici o indoiala ca este un jucator bun. Mutu s-a miscat bine, ca toti ceilalti si el munceste foarte mult, pentru ca nu are vivacitatea necesara, fiind in perioada de pregatire”, a afirmat Capello.
Poli Timisoara si-a incheiat pregatirile si trebuie sa treaca acum de la vorbe la fapte. O asteapta Steaua, Dinamo sau Rapid, dar si “suratele” CFR Cluj si Farul Constanta, cu care Provincia vrea sa atace suprematia de 13 ani a Capitalei in fotbalul romanesc.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă