6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPitestenii refuza sa se antreneze

Pitestenii refuza sa se antreneze

Jucatorii echipei FC Arges refuza de doua zile sa se antreneze, fiind nemultumiti de faptul ca in ultimele sase luni nu si-au primit primele de joc, la care se adauga restante la contracte de doua luni. Jucatorii divizionarei A au profitat de absenta din Pitesti a antrenorului Sorin Cartu, aflat la Craiova pentru efectuarea unor analize medicale, si au decis sa nu se antreneze.
Conducerea clubului nu a intervenit, presedintele FC Arges, Viorel Ilinca, rezumandu-se doar la a le sugera sportivilor sa-si vada de antrenamente: “Asta e! Ce, si profesorii fac greva! Eu nu sunt ministru de Finante sa le dau bani. Asa cum spune el profesorilor ca nu sunt bani, asa le spun si eu jucatorilor ca nu sunt bani! Eu i-am sfatuit sa iasa la antrenament, insa n-au vrut”.
FC Arges se confrunta cu o situatie financiara dificila, datoriile gruparii fiind estimate, la 30 septembrie 2005, la circa 62 de miliarde de lei vechi, adica aproximativ 1,7 milioane de euro! In plus, sediul si autocarul au fost puse sub sechestru si vor fi scoase la licitatie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă