19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPerechea formată din Irina Begu și Raluca Olaru, favorita probei de dublu...

Perechea formată din Irina Begu și Raluca Olaru, favorita probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu și Raluca Olaru este principala favorită a turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitală, informează Agerpres.

În primul tur, Begu și Olaru vor întâlni cuplul alcătuit din Ana Bogdan și Elena-Gabriela Ruse.

O altă pereche din România, compusă din Jaqueline Cristian și Cristina Dinu, va juca în primul tur cu cuplul Alona Fomina (Ucraina)/Varatchaya Wongteanchai (Thailanda). Thailandeza este deținătoarea titlului la dublu la București, anul trecut făcând pereche cu australianca Jessica Moore.

Irina Bara face pereche cu croata Tereza Mrdeza, urmând să joace în prima rundă cu favoritele numărul treim Oksana Kalașnikova (Georgia) și Renata Voracova (Cehia). 

Alexandra Cadanțu, campioană la BRD Bucharest Open în 2014, împreună cu Elena Bogdan, va juca alături de Danka Kovinic (Muntenegru), împotriva olandezelor Lesley Kerkhove/Arantxa Rus.

Georgia Crăciun și Alexandra Dulgheru vor avea meci dificil în primul tur cu favoritele numărul doi, Elise Mertens (Belgia)/Demis Schuurs (Olanda).

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă