Perechea formată din Irina Begu și Raluca Olaru, favorita probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu și Raluca Olaru este principala favorită a turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitală.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

16.07.2017 - 21:53

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu și Raluca Olaru este principala favorită a turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitală, informează Agerpres.

În primul tur, Begu și Olaru vor întâlni cuplul alcătuit din Ana Bogdan și Elena-Gabriela Ruse.

O altă pereche din România, compusă din Jaqueline Cristian și Cristina Dinu, va juca în primul tur cu cuplul Alona Fomina (Ucraina)/Varatchaya Wongteanchai (Thailanda). Thailandeza este deținătoarea titlului la dublu la București, anul trecut făcând pereche cu australianca Jessica Moore.

Irina Bara face pereche cu croata Tereza Mrdeza, urmând să joace în prima rundă cu favoritele numărul treim Oksana Kalașnikova (Georgia) și Renata Voracova (Cehia). 

Alexandra Cadanțu, campioană la BRD Bucharest Open în 2014, împreună cu Elena Bogdan, va juca alături de Danka Kovinic (Muntenegru), împotriva olandezelor Lesley Kerkhove/Arantxa Rus.

Georgia Crăciun și Alexandra Dulgheru vor avea meci dificil în primul tur cu favoritele numărul doi, Elise Mertens (Belgia)/Demis Schuurs (Olanda).

Citește totul despre:

Comentarii

loading...