13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialO seara istorica si magica

O seara istorica si magica

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, in conferinta de presa de dupa meciul cu SV Hamburg, ca este o seara istorica si magica pentru formatia sa, care a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Cupei UEFA, eliminand din competitie “un adversar fabulos”.
“A fost un meci senzational, suntem fericiti ca am eliminat un adversar fabulos, suntem mandri ca am ajuns in sferturi, pentru ca Rapid este prima echipa romaneasca dupa 16 ani care reuseste aceasta performanta”, a spus Lucescu.
Tehnicianul formatiei giulestene a declarat ca tensiunea a fost foarte mare, ultimele 20 de minute fiind “cele mai nebune” pe care le-a trait in fotbal. “Am inceput foarte bine, dar din cauza a doua greseli copilaresti, Hamburg a ajuns la egalitate cu noi. In prima jumatate a celei de-a doua reprize am controlat jocul, avand in vedere ca Hamburg era descumpanita dupa golul marcat de Buga. Apoi au urmat cele mai nebune 20 de minute pe care le-am vazut eu in fotbal. Este o seara istorica pentru Rapid, o seara magica”, a spus Lucescu.
Antrenorul a precizat ca nu stie cu cine vrea sa joace in sferturile Cupei UEFA si ca nu vrea sa se gandeasca la acest lucru inca. “Deocamdata sunt fericit si nu ma gandesc la asta. Suntem orgoliosi pentru ca am invins trei echipe puternice si pentru ca Germania reprezinta o forta in fotbal, dar si din punct de vedere economic”, a mai spus tehnicianul rapidist.
Referitor la evolutia lui Perja, care l-a inlocuit pe capitanul Vasile Maftei, suspendat pentru acest meci, Lucescu a spus: “A facut un joc foarte bun, cu exceptia greselii de la primul gol, avand in vedere ca este primul lui meci ca titular in aceasta competitie. Dupa acea greseala, pentru mine a fost un erou. Toti fundasii nostri s-au batut pentru fiecare minge”. Intrebat daca patronul George Copos este fericit, Lucescu a raspuns: “Chiar nu ma intereseaza acum. Ar fi culmea sa nu fie. Ar trebui sa fie cel mai fericit, cel mai mandru om din Romania, cu atat mai mult ca el nu a crezut, la fel ca altii, ca Rapidul poate ajunge in sferturi”.

Doll: Rapid a fost echipa mai norocoasa

Antrenorul echipei SV Hamburg, Thomas Doll, a felicitat Rapidul pentru calificare si a subliniat ca SV Hamburg a fost eliminata inca de la Bucuresti, cand a pierdut, in prima mansa, cu scorul de 0-2. “Niciodata nu s-a intamplat ca o echipa sa fie asa de trista dupa o victorie. Ar fi fost frumos sa ne calificam, dar asa este fotbalul. La final am avut multe ocazii, dar mingea nu a mai vrut sa intre in poarta”, a precizat Doll. Intrebat daca si-ar dori vreun jucator de la Rapid in echipa, Doll a raspuns: “Sunt multumit cu echipa mea”.

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă