16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialNumai Radoi e titular sigur la mijloc

Numai Radoi e titular sigur la mijloc

Dupa doua victorii fara probleme in turneul de la Larnaca, cu Metalurgs Liepajas si FC Aarau, Steaua a pierdut amicalul cu liderul campionatului polonez, Legia Varsovia, de care a fost invinsa cu 1-0.  Cosmin Olaroiu a tinut sa precizeze dupa meci ca nu a jucat echipa pe care o va folosi in meciul cu Sevilla si suntem obligati sa-i credem. Din primul 11 cu care Oli a inceput meciul cu Legia au lipsit, fata de ultimele amicale, Paraschiv si Bostina in linia de mijloc, fiind preferati Ovidiu Petre si Cristocea, care au jucat alaturi de Radoi. Pastrand formula de joc cu trei atacanti, antrenorul a prezentat o linie ofensiva noua, Thereau fiind incadrat de aceasta data de Nicolita si Coman.
Fara sa fie deranjat de rezultat, tehnicianul ros-albastrilor apreciaza prestatia elevilor sai. “Adversarul a fost unul de valoare. Ne-am creat multe ocazii de a inscrie pe care, din pacate, le-am ratat din cauza lipsei de concentrare. S-a acumulat ceva oboseala si asta s-a vazut in ultima parte a meciului.”
Steaua a inceput amicalul cu Legia cu Cernea – Stancu, Goian, Ghionea, Petre Marin – Radoi, Ovidiu Petre, Cristocea – Nicolita, Thereau, Gigel Coman. In partea a doua, Olaroiu a schimbat mai bine de jumatate din echipa, intrand Croitoru, Baciu, Paraschiv, Ochirosii, Badea si Bostina, fiind pastrati in teren Ghionea, Marin, Nicolita, Radoi si Cernea.
Formula cu trei atacanti este una ideala. Ramane de vazut daca trupa lui Olaroiu poate sa-i faca fata. Amicalele sustinute pana acum de Steaua nu sunt concludente, chiar daca Olaroiu este multumit de noul sistem. Pana la confruntarea cu Sevilla din 16-imile Cupei UEFA au mai ramas putine zile si un nou amical cu un adversar puternic nu mai exista in calendarul pregatirilor ros-albastrilor, rezultatele ar putea fi inselatoare.

Remiza pentru FC Sevilla in Cupa Spaniei

FC Sevilla, adversara Stelei in 16-imile Cupei UEFA, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut pe teren propriu in compania formatiei Betis Sevilla, in prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Spaniei, informeaza Marca. Antrenorul detinatoarei Cupei UEFA, Juande Ramos, a introdus in teren urmatorii jucatori: Palop – Daniel Alves, Javi Navarro, Escude, Dragutinovic – Jesus Navas (Alfaro ‘61), Renato (Marti ‘72), Poulsen, Adriano – Kanoute, Luis Fabiano (Kerzhakov ‘61). Meciul retur va avea loc la 28 februarie.
Primul meci dintre Steaua si FC Sevilla va avea loc la Bucuresti, in 15 februarie, returul fiind programat la 22 februarie, in Spania.

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...
Ultima oră
Pe aceeași temă