16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialNicolae Badea nu exclude negocierile cu Iordanescu!

Nicolae Badea nu exclude negocierile cu Iordanescu!

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca responsabilii acestui club vor gestiona “cerebral si emotional” cat a mai ramas din actuala editie a campionatului. El nu a exclus posibilitatea ca, din vara, sa preia echipa fostul selectioner Anghel Iordanescu.

Returul a produs multa suferinta
– Cate umilinte mai sunteti dispus sa acceptati?
– Situatia competitionala a echipei Dinamo este departe de asteptarile clubului, jucatorilor si suporterilor. Erorile individuale si colective acumulate si in acest an competitional in pregatire, in jocuri de pregatire si in cele oficiale genereaza insatisfactii, critici si chiar “ironii” referitoare la calitatea jocului si a rezultatelor obtinute. Returul campionatului a produs multa “suferinta” generala, care se vede chiar si cu ochiul liber al opiniei publice. Este o situatie grea si neplacuta pentru toti dinamovistii. Nu este o stare pe care sa o acceptam. Putem, insa, sa o schimbam daca analizam obiectiv cauzele si ne alegem mijloacele pentru a le elimina si suntem in stare sa nu le mai repetam.
– Amenzile rezolva lucrurile?
– Masurile administrative prevazute de regulamente si in contracte au fost dispuse de conducerea executiva. Amenda nu este solutia unica in situatia actuala. Daca ar fi, ne-am inscrie toti ca voluntari la plata.

Reprosuri privind plecarea lui Andone
– Ce este de facut?
– Dupa cum s-a vazut, insatisfactia suporterilor este reala si justificata. Sunt insa convins ca vor contribui pozitiv la depasirea acestui impas si ca vor avea curand bucuria unor evolutii de calitate. Sunt doua planuri (imediat si de perspectiva) in care vom actiona. Vom gestiona cerebral si emotional cat a mai ramas din actuala competitie, cu scopul de a limita la minimum riscurile competitionale, “pierderile” directe si colaterale. Perspectiva trebuie abordata global, la nivelul clubului, si constituite solutii pentru fiecare segment de activitate. Acest lucru se va face in paralel cu competitia actuala, cu discretia necesara, cu implicarea si responsabilitatea Consiliului de Administratie si a actionarilor societatii.
– Se negociaza cu Anghel Iordanescu?
– In raport cu perspectiva despre care vorbim, staff-ul tehnic si responsabilitatea desemnarii liderului staff-ului tehnic reprezinta un subiect extrem de important. Suntem decisi sa evitam situatia in care a fost pus Adam (n.r. – de a nu avea de unde alege).
– Va reprosati ca ati acceptat ca Ioan Andone sa fie demis in iarna?
– Andone nu a fost demis. Imi reprosez acceptarea incetarii contractului, dar si altele, inclusiv faptul ca s-a ajuns sa raspund la aceste intrebari.

Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă