13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMutu ar putea juca la Bucuresti impotriva Stelei!

Mutu ar putea juca la Bucuresti impotriva Stelei!

Daca pana acum s-a scris de zeci de ori despre posibilitatea ca Adrian Mutu sa plece de la Juventus la AS Roma, la schimb cu Cassano, iata ca presa italiana de ieri a anuntat o alta “pista”: Mutu ar putea fi cedat de clubul sau la formatia Betis Sevilla, in schimbul mijlocasului Joaquin Sanchez!
Informatia a fost publicata de cotidianul “Corriere dello Sport”, citat de agentia Calciomercato, si ea ar putea interesa in mare masura si clubul Steaua!
Si asta pentru ca formatia noastra campioana, daca va trece in 16-imile de finala ale Cupei UEFA de Heerenveen, va juca in optimi cu invingatoarea dintre… Betis Sevilla si AZ Alkmaar! Altfel spus, sunt destule sanse ca in primavara Adrian Mutu sa ajunga la Bucuresti, nu numai pentru a se alatura nationalei, ci si pentru a fi adversarul Stelei in UEFA!
Sursa citata scrie ca antrenorul italienilor, Fabio Capello, il doreste in mod expres pe internationalul spaniol, cotat la 20 de milioane de euro. Pentru a micsora suma de transfer a lui Joaquin, torinezii au propus o suma de bani plus cedarea lui Mutu.
Betis Sevilla ocupa ultimul loc in clasamentul campionatului spaniol si este calificata in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, dupa ce a ocupat locul trei intr-o grupa a Ligii Campionilor din care au mai facut parte formatiile Liverpool, Chelsea Londra si Anderlecht Bruxelles. Betis e singura echipa din Europa care a invins Chelsea in acest sezon al Ligii Campionilor, 1-0 la Sevilla!

Presa engleza nu l-a uitat
Interesant e si faptul ca ieri, exact in ziua in care presa italiana vorbea de transferul sau la Betis, Mutu a aparut si in presa engleza, in cunoscutul “The Sun”, unul dintre ziarele care l-au pus “la zid” dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina.
De aceasta data, “The Sun” publica mai multe declaratii pozitive ale lui Mutu, care spune ca s-a maturizat de cand a ajuns la Juventus. “Am inteles ca viata mea trebuie sa se desfasoare intr-un oras precum Torino si la o echipa atat de mare ca Juventus. Te simti protejat, iar acest lucru iti ofera posibilitatea sa te concentrezi doar pentru a castiga. Am aratat lumii si mi-am demonstrat in principal mie ca am caracter”, spune Mutu. De asemenea, atacantul roman tine sa vorbeasca si despre actualul sau antrenor: “Capello mi-a oferit multe, de aceea voi juca pe orice post pentru a ma impune. Sunt mai mult decat fericit la Juventus”.
Noi ii dorim sa-si continue cariera la Torino, in ciuda informatiilor tot mai insistente din ultimul timp care il prezinta iar pe internationalul roman ca o “moneda de schimb” la transferul altor fotbalisti…

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă