Mutu: Vreau sa marchez 20 de goluri pentru Juventus

Atacantul Adrian Mutu a declarat luni ca doreste sa marcheze 20 de goluri in viitorul sezon pentru echipa sa, Juventus Torino, informeaza site-ul calciomercato.com, citand cotidianul Tuttosport. "Vreau sa marchez 20 de goluri la Juventus in ...

Share

Rl online 0 comentarii

28.06.2005 - 00:00
Atacantul Adrian Mutu a declarat luni ca doreste sa marcheze 20 de goluri in viitorul sezon pentru echipa sa, Juventus Torino, informeaza site-ul calciomercato.com, citand cotidianul Tuttosport. "Vreau sa marchez 20 de goluri la Juventus in sezonul viitor, pentru a recompensa increderea acordata de conducatorii acestui club. Antrenorul Fabio Capello este extraordinar, iar Del Piero este un exemplu, un mare campion, care poate decide singur soarta unui meci. Visul meu este sa castigam Liga Campionilor", a spus Mutu.
Directorul general al gruparii torineze, Luciano Moggi, a confirmat faptul ca Adrian Mutu va juca in sezonul viitor la Juventus. "Mutu? Ramane la Torino. Este un jucator recuperat", a declarat Moggi. Internationalul roman s-a aflat foarte aproape de a fi coleg cu Cristian Chivu la formatia AS Roma, fiind inclus in tratativele purtate de Juventus pentru aducerea atacantului Antonio Cassano.

Citește totul despre:

Comentarii