Moyes ii cere sfaturi lui Alex Ferguson

Managerul echipei Everton FC, David Moyes, ii cere sfaturi antrenorului echipei Manchester United, Alex Ferguson, in privinta meciului de joi cu Dinamo, din prima mansa a turului intai al Cupei UEFA, informeaza cotidianul The Times. "Faptul ca ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.09.2005 - 00:00
Managerul echipei Everton FC, David Moyes, ii cere sfaturi antrenorului echipei Manchester United, Alex Ferguson, in privinta meciului de joi cu Dinamo, din prima mansa a turului intai al Cupei UEFA, informeaza cotidianul The Times. "Faptul ca Everton a pierdut calificarea in grupele Ligii Campionilor in dauna echpei Villarreal, probabil ca nu i-a oprit pe cei doi prieteni, David Moyes si Alex Feguson, sa vorbeasca despre adversarii lor din aceasta saptamana. Fiindca Manchester va intalni miercuri pe Villarreal in grupa D a Ligii Campionilor, este sigur ca Ferguson a luat date de la Moyes cu privire la echipa spaniola, iar managerul lui Everton probabil ca l-a intrebat pe tehnicianul scotian in legatura cu Dinamo", a scris The Times.
In sezonul trecut, Manchester United a eliminat pe FC Dinamo in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dupa 2-1 la Bucuresti si 3-0 in Anglia. "Nu doar Ferguson ii poate da lui Moyes sfaturi importante. Mijlocasul Phil Neville a facut parte din echipa lui Manchester, care a jucat cu Dinamo", a comentat The Times.
Delegatia oficiala a lui Everton va sosi azi la Bucuresti, in jurul orei 16. Englezii vor sta la Hilton, iar antrenorul Moyes si unul dintre jucatori vor participa, la ora 19, la o conferinta de presa. Antrenamentul oficial va incepe la ora 19,30. La Bucuresti sunt asteptati si circa 1.500 de suporteri care au rezervata o buna parte a peluzei I a stadionului Dinamo.

Citește totul despre:

Comentarii