10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialMiguel Angel Angulo a fost suspendat sapte meciuri

Miguel Angel Angulo a fost suspendat sapte meciuri

UEFA a decis suspendarea pentru sapte partide a mijlocasului echipei Valencia, Miguel Angel Angulo, si a amendat gruparea spaniola cu 26.000 de euro dupa incidentele survenite la meciul cu Werder Bremen din Liga Campionilor, informeaza AFP.
Angulo a fost eliminat de pe teren in minutul 90+1, dupa ce l-a accidentat pe fotbalistul echipei germane Nelson Valdez. In drum spre vestiare, l-a scuipat pe un alt jucator de la Werder, Tim Borowski. Fotbalistul nu va putea disputa urmatoarele meciuri din Cupa UEFA, competitie in care s-a calificat Valencia, dupa ce a terminat pe locul trei in grupa G a Ligii Campionilor. Angulo va putea juca doar in semifinalele Cupei UEFA, in cazul in care Valencia se va califica in aceasta faza a competitiei.
Clubul spaniol a primit o amenda de 26.000 de euro din partea Comisiei de disciplina a UEFA pentru “conduita incorecta a echipei”, insa UEFA precizeaza ca a tinut cont de numeroasele fumigene lansate pe teren.

Si-au cerut scuze

Antrenorul italian al echipei Valencia, Claudio Ranieri, si jucatorul Miguel Angel Angulo si-au cerut scuze pentru incidentele si declaratiile de dupa meciul cu Werder Bremen a doua zi dupa disputarea partidei. “Antrenorul Claudio Ranieri si Miguel Angel Angulo regreta ceea ce s-a petrecut in ultimele minute ale meciului si doresc sa-si ceara scuze spectatorilor si telespectatorilor”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al clubului.
Ranieri a afirmat dupa meciul cu Werder Bremen ca intelege de ce arbitrul Anders Frisk a fost lovit cu o moneda la meciul AS Roma-Dinamo Kiev: “Imi cer scuze pentru declaratiile mele. Am fost nervos. Anders Frisk este un mare arbitru, iar eu m-am lasat purtat de val”, a declarat Claudio Ranieri.

Cele mai citite

Cu o mână și jumătate pe primul titlu din ultimii 9 ani! FCSB poate deveni campioană în weekend

După patru etape din play-off, FCSB are 13 puncte avans în fruntea Ligii 1 și poate deveni matematic campioană în acest weekend, prin jocul...

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

Demitere suspectă a vicepreședintelui grupului GRAMPET. Investitori ruși ar încerca să cumpere fabrici din România

Președintele grupului GRAMPET, Gruia Stoica, un foarte important transportator feroviar privat de marfă din România, a transmis că l-a demis pe vicepreședintele grupului, Călin...
Ultima oră
Pe aceeași temă