13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMessi: Trebuie să jucăm cu România, eu sunt la dispoziţia naţionalei

Messi: Trebuie să jucăm cu România, eu sunt la dispoziţia naţionalei

Atacantul argentinian Lionel Messi a declarat că reprezentativa Argentinei trebuie să vină în România, pentru meciul amical din 10 august, deoarece contractul semnat trebuie respectat, informează Mediafax.

El a adăugat că este la dispoziţia naţionalei, care trebuie să-şi apere prestigiul.

“Trebuie să mergem pentru a apăra prestigiul echipei şi al ţării. Trebuie să respectăm contractul semnat. Sunt 50.000 de persoane care au cumpărat bilete şi care vor să ne vadă. În ciuda faptului că sunt în vacanţă, dacă voi fi convocat, voi merge. Sunt la dispoziţia naţionalei”, a declarat Messi, aflat în vacanţă în oraşul său natal, Rosario.

Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Meciul amical România – Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Preşedintele Mircea Sandu a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă că FRF nu a primit niciun document oficial din partea AFA privind meciul amical din 10 august, dar le-a transmis argentinienilor că le va cere despăgubiri substanţiale dacă nu respectă înţelegerea.

La rândul său, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că nu va anula acţiunea echipei naţionale, pentru care a convocat deja 10 stranieri, urmând a fi căutat un alt adversar dacă Argentina nu va veni la Bucureşti.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă