12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMeme Stoica: "plec"

Meme Stoica: “plec”

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a spus că nu se regăseşte în actualul fotbal românesc, unde rezultatele sunt stabilite numai de arbitri, şi ar vrea să demisioneze.

Supărat după ce echipa sa a pierdut Supercupa României, la penalt-yuri, în faţa celor de la CFR Cluj, managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a spus că ar putea părăsi fotbalul românesc pentru că „nu se mai regăseşte” într-un sport în care rezultatele sunt stabilite de arbitri. „Băiatul şefului arbitrilor (n.r. – Marius Avram) a decis rezultatul. Niciodată nu a fost aşa, s-a văzut că a vrut să încline balanţa. Noi am câştigat pe me­rit titlul. CFR l-a câştigat cum l-a câştigat. O să vin cu faze, să explice acel jucător bulgar de la Craiova ce a făcut sau jucătorii de la Alba Iulia. Să spună jucătorii împrumutaţi de CFR la Curtea de Argeş ce s-a întâmplat. Anul trecut, CFR a luat Supercupa după un arbitraj odios al lui Georgian Ionescu. Până acum nu m-am îndoit de corectitudinea lui Avram, dar acum s-a văzut. CFR o să plătească în Liga Campionilor ce s-a întâmplat aici. Din cauza arbitrilor fotbalul nostru o va lua pe o pantă descendentă. Mi-a ajuns. E foarte posibil să părăsesc acest fotbal. Nu mă mai regăsesc aici. Eu vreau fotbal, nu să fiu păcălit de arbitru. Şi cine e arbitru? Avram! Incredibil”, a comentat Meme Stoica.

Antrenorii, reţinuţi

Mult mai reţinuţi în declaraţii au fost antrenorii celor două echipe, italianul Andrea Mandorlini (CFR) şi israelianul Roni Levi (Unirea). Mandorlini crede că formaţia sa a jucat ca o echipă mare. „O echipă care a făcut foarte multe lucruri bune. Îi felicit pe arbitri, s-au ridicat la nivelul finalei”, a spus Mandorlini, care s-a arătat mulţumit de jucătorii achiziţionaţi în această vară. „Kivuvu a înscris chiar de două ori, păcat că o dată în propria poartă. Pe Bjelano­vici am vrut să-l scot la finalul primei reprize de prelungiri, dar s-a accidentat Edimar şi am renunţat. Până la urmă, el a jucat excelent ultimele minute, mai ales duelurile aeriene. Hora a jucat foarte bine în primele 10-15 minute.”

Şi Levi a declarat că este mândru de jucătorii săi, deşi aceştia nu au reuşit să ţină de rezultat la 2-1. „Greşeala face parte din joc. Sunt mândru de jucătorii mei. Suntem încrezători în viitor, avem mare încredere în jucători. Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat, să recuperăm jucătorii. În campionat nu ne batem doar cu CFR, ci cu vreo patru echipe. După 10-15 jocuri ne putem da cu părerea cine e favorită la titlu. CFR şi Steaua sunt două echipe foarte puternice”, a spus Levi. 

Supercupa: CFR Cluj-Unirea Urziceni 4-2 (1-1, 2-2) după penalty-uri. Goluri: Kivuvu ’12 şi Deac ‘105+2, respectiv Kivuvu ’53 (autogol) şi Marinescu ’97. Penaltyuri transformate: Piccolo şi E. Dică (CFR). Au ratat: G. Mureşan şi Deac (CFR), Marinescu, Maftei, Brandan şi P. Marin (Unirea).

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă