6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMeciul cu Cehia este capital

Meciul cu Cehia este capital

Atacantul Adrian Mutu a declarat ca meciul cu Cehia, programat pe 3 septembrie, in preliminariile Cupei Mondiale din 2006, este “capital” pentru sansele Romaniei de a se califica la turneul final din Germania. “Am batut pana la urma Andorra, desi ei nu au facut altceva decat sa ne scuipe si sa ne injure. Pacat, dar nu e vina lor, ci a cui ii inscrie in fotbal, sa joace contra unor echipe mai bune, mai profesioniste, pentru ca ei nu fac altceva decat antijoc. Victoria este importanta iar meciul urmator, cel cu Cehia, este capital. Nu va fi mai usor decat cu Andorra, insa poti juca fotbal”, a afirmat Mutu.
Internationalul roman a explicat de ce a solicitat sa fie inlocuit. “Am cerut schimbarea pentru ca deveneam din ce in ce mai nervos, ma loveau fara minge. In minutul 1 deja am primit un pumn in fata. Ar fi mai bine sa stea la restaurante, la scoli, pentru ca in teren stau numai in aparare. Este greu sa evoluezi impotriva unei echipe care nu joaca fotbal. A fost ca atunci cand portarul arunca mingea pe spate si ambele echipe joaca doar la o poarta”, a spus Mutu.
Adrian Mutu, care a inscris in minutul 41 al partidei de la Constanta golul 1.000 in palmaresul all-time al primei reprezentative, s-a declarat bucuros pentru cele doua reusite din meciul cu Andorra. “Sunt bucuros pentru cele doua goluri, am reusit doua executii frumoase. Totdeauna cand dau gol pentru echipa nationala este o bucurie, chiar daca este contra Andorrei. Nationala nu depinde de golurile mele.”

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă