Marian Oprea, invingator la Grand Prix-ul de la Torino

Dupa ce a castigat Super Grand Prix-ul de la Doha, Marian Oprea a castigat proba de triplusalt in concursul de la Torino, cu o saritura de 17,37 m, a sasea performanta mondiala a sezonului. Vicecampion olimpic la Atena, Oprea i-a invins pe rusul ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Dupa ce a castigat Super Grand Prix-ul de la Doha, Marian Oprea a castigat proba de triplusalt in concursul de la Torino, cu o saritura de 17,37 m, a sasea performanta mondiala a sezonului. Vicecampion olimpic la Atena, Oprea i-a invins pe rusul Burkenya (17,04), bronz la J.O., si grecul Zalaggitis, clasat pe locul doi (17,17 m). In cadrul concursului de la Torino, Nicoleta Grasu a castigat proba de aruncare a discului cu o incercare de 64,89 m si se afla pe locul cinci in clasamentul mondial al anului. Ionela Tirlea a luat startul in probele de 400 m garduri si 200 m garduri. Prima proba a abandonat-o, iar in cea de-a doua s-a clasat pe locul 4 (23,53), victoria revenindu-i campioanei olimpice, jamaicana Veronica Campbell.

Alina Dinu, triplusalt, locul doi la Sevilla

Atleta romana Alina Dinu a ocupat locul doi in proba femina de triplusalt din cadrul reuniunii internationale Grand Prix IAAF de la Sevilla (Spania), cu o performanta de 13,06 metri. Proba a fost castigata de rusoaica Elena Aleinikova, 13,96 m, iar pe doi s-a clasat Carlota Castrejana (Spania), 13,80 m.
Gheorghe Guset a fost al saselea la aruncarea greutatii, Mihaela Melinte pe cinci la aruncarea ciocanului, Elena Iagar a ocupat locul noua la 1.500 metri, iar Monica Iagar a fost ultima la inaltime (10).

Citește totul despre:

Comentarii