Lucian Bute: "Susţinătorii lui Froch vor trăi cea mai mare dezamăgire"

Pugilistul Lucian Bute a declarat pentru Sky Sports News că o victorie în faţa britanicului Carl Froch va fi una mare şi că nu îl afectează faptul că va boxa "pe teritoriul inamicului", adăugând că ...

Share

Petrica Rachita 0 comentarii

04.03.2012 - 15:56

Pugilistul Lucian Bute a declarat pentru Sky Sports News că o victorie în faţa britanicului Carl Froch va fi una mare şi că nu îl afectează faptul că va boxa "pe teritoriul inamicului", adăugând că susţinătorii adversarului său vor trăi cea mai mare dezamăgire.

 "Scopul meu este să boxez cu pugiliştii cei mai buni ai categoriei supermijlocii. Carl Froch face parte din elita categoriei şi va fi o victorie mare. Sunt foarte încrezător şi nu voi fi afectat de faptul că voi boxa pe teritoriul inamicului. Susţinătorii lui Carl Froch vor trăi cea mai mare dezamăgire a lor", a spus Bute, informează boxingnews24.com.

Lucian Bute îşi va pune în joc centura IBF la categoria supermijlocie în data de 26 mai, la Nottingham, în faţa britanicului Carl Froch.

Bute l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, în 6 noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec. Bute, în vârstă de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere. Adversarul său, Carl Froch, are tot 30 de meciuri disputate, dintre care 28 de victorii şi 2 înfrângeri.

Citește totul despre:

Comentarii