6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialLacatus nu stie nimic despre o posibila inlocuire a lui Protasov

Lacatus nu stie nimic despre o posibila inlocuire a lui Protasov

– Ce poate spune Marius Lacatus, presedintele clubului Steaua, despre informatia potrivit careia gruparea din Ghencea ar renunta la serviciile antrenorului Oleg Protasov pentru motivul ca ar fi prea scump si ca din iarna va reveni pe banca Cosmin Olaroiu?
– Aud pentru prima oara chestia asta si ma surprinde. Conducerea clubului este multumita de prestatia lui Protasov. Au existat si motive de suparare. Steaua a pierdut doua meciuri la rand in campionat, cu Bistrita si CFR Cluj, si locul de lider. Infrangerile nu ne-au cazut bine. Atunci am fi putut sa-i reziliem contractul, dar nu s-a discutat nici un moment asa ceva. Si jucatorii, si conducerea clubului au inteles ca, indiferent de numele echipei, fie ca e vorba de Juventus, Real Madrid, Chelsea sau Barcelona, o echipa nu poate castiga toate meciurile. Jucatorii s-au mobilizat, nu au abandonat lupta pentru titlu, care se va juca pana in ultima etapa. Cum sa renuntam la Protasov cand Steaua doreste sa castige grupa din Cupa UEFA? Conducerea clubului nu a luat o astfel de decizie nici cand am ratat calificarea in Liga Campionilor, eliminata de Rosenborg, si nici cand a pierdut meciul de cupa cu Rapid II.
– Motivul nu ar fi lipsa de profesionalism a lui Protasov, ci faptul ca este un antrenor prea scump.
Nu stiu cati bani primeste ucraineanul. Are un contract incheiat pe care Steaua il respecta. Chiar daca povestea asta cu banii nu intra direct in atributiile mele, repet, nu am auzit ca noi sa renuntam la Protasov si nici de inlocuirea lui cu Olaroiu. Vorbe spuse la coltul strazii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă