15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialJuventus Torino, vizita-fulger pe Bega

Juventus Torino, vizita-fulger pe Bega

12 ore va sta Juventus Torino azi la Timisoara. Campioana Italiei si una dintre formatiile cu cel mai impresionant palmares din lume a acceptat sa joace un amical pe Bega, cu Poli Timisoara, prefatand astfel ceea ce se asteapta a fi un sezon de exceptie pentru Poli, o formatie care si-a propus sa castige eventul cupa-campionat si care a facut in numai sase luni cele mai importante transferuri din istoria fotbalului romanesc pentru o formatie de club.

Mutu a marcat in ultimul amical

Juventus va sosi la Timisoara azi la ora 12.30 si se va caza la hotelul Continental, unde italienii au rezervat 16 camere duble si 19 single. Oaspetii vor lua masa de pranz la hotel, unde au cerut un meniu tip bufet suedez, se vor odihni si apoi, in jurul orei 20, vor parasi camerele pentru a pleca spre stadion. Cazarea va fi suportata de Poli si se va ridica la circa 300 milioane de lei. Plecarea spre Torino va avea loc imediat dupa joc, in jur de miezul noptii.
In ultimul amical dinainte de Timisoara, Juventus a castigat cu 6-2 in fata formatiei de amatori Biellese. Adrian Mutu a marcat o data, restul reusitelor fiind ale lui Trezeguet (3) si Del Piero (2). Antrenorul Fabio Capello i-a folosit pe Chimenti (Bonnefoi) – Zambrotta (Birindelli), Zebina, Tudor, Chiellini – Camoranesi, Emerson (Pessotto), Nedved (Bianco) – Mutu (De Ceglie), Trezeguet, Del Piero (Giovinco), adica aceiasi jucatori cu care va veni si la Timisoara.

Spectacol special de Zilele Timisoarei

Meciul de azi coincide cu festivitatile ce au loc pe Bega de Zilele Timisoarei, iar suporterii alb-violetilor pregatesc o coregrafie speciala. De asemenea, cum evenimentul va prilejui si prezentarea lotului formatiei Poli pentru viitorul sezon, fanii au de gand sa le organizeze si fotbalistilor momente speciale.
Antrenorul echipei Poli Timisoara, Cosmin Olaroiu, a afirmat ca spera ca jucatorii si publicul sa se ridice la nivelul asteptarilor in partida cu Juventus Torino. “Am dorit sa le facem o bucurie suporterilor, Timisoara merita acest meci pentru publicul pe care il are. Si sunt sigur ca asa cum s-a comportat la meciul cu Brazilia se va comporta si la amicalul cu Juventus Torino. Eu sper ca in curand si echipa nationala sa vina sa joace la Timisoara”, a spus tehnicianul.
Olaroiu a precizat ca a discutat zilele trecute cu Adrian Mutu la telefon. “Mi-a spus ca o sa joace. Oricum, Juventus vine cu toata echipa si o sa fie folositi toti jucatorii”, a afirmat Olaroiu, mentionand ca Mutu l-a rugat sa-i faca rost de cateva bilete pentru tatal sau.
Partida de la Timisoara va incepe la ora 21.45, ora la care au loc meciurile din Liga Campionilor, si va fi transmisa in direct de Pro TV.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă