16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialJumatatea drumului spre piscuri

Jumatatea drumului spre piscuri

In afara meciurilor de la Madrid, Lyon si Londra, acolo unde gazdele sunt favorite certe, restul partidelor programate astazi in grupele Ligii Campionilor sunt deosebit de echilibrate. Dar fiindca pana acum am avut parte de destule surprize, de ce nu s-ar inregistra si astazi unele rezultate-bomba?

Grupa E: Fenerbahce – Schalke 04 si AC Milan – PSV Eindhoven

La Istanbul, turcii viseaza sa reediteze rezultatul inregistrat in ultimele doua partide disputate acasa in grupele ligii: 3-0.
Doar ca azi nemtii sunt mai avizi de puncte ca niciodata. AC Milan, de departe favorita grupei, va avea totusi un meci greu acasa cu olandezii, care vor sa stearga rusinea din etapa trecuta de la jocul din Turcia.

Grupa F: Real Madrid – Rosenborg si Olympique Lyon – Olimpiakos Pireu

Proaspat ajunsa pe prima pozitie in Primera Division, Real nu se poate impiedica de pescarii din Trondheim, al caror noroc pare sa se fi inecat. In Franta, echipa fara nici un punct pierdut joaca impotriva echipei fara nici un punct castigat. Sa apara aici surpriza etapei? Greu de crezut.

Grupa G: Anderlecht – Liverpool si Chelsea – Betis Sevilla

Ultima sansa pentru belgieni de a mai conta in ecuatia calificarii din aceasta grupa. O infrangere acasa in fata englezilor ar fi catastrofala. In mod normal, la Londra, Chelsea trebuie sa-si continue parcursul de regularitate, dar Betis este totusi o nuca tare care a invins etapa trecuta la Bruxelles.

Grupa H: FC Porto – Inter Milano si Glasgow Rangers – Artmedia Bratislava

Dupa ce au debutat catastrofal in aceasta editie, lusitanii trebuie sa-si spele pacatele tocmai in meciul cu Inter. O misiune grea, daca nu imposibila, in fata unei echipe obisnuite sa castige cu 1-0 toate meciurile din grupa. Luata la pret de matineu la inceputul competitiei, echipa slovaca a dovedit ca nu a ajuns intamplator in faza grupelor. Victoria din etapa trecuta ar putea fi reeditata, de ce nu, si in meciul din Scotia.

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă