Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, câștigătoarea turneului de la Wimbledon: Am visat mereu să ajung aici

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, nr. 15 mondial, a câștigat, sâmbătă, finala turneului feminin de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o pe americanca Venus Williams cu 7-5, 6-0.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

15.07.2017 - 18:41

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, nr. 15 mondial, a câștigat, sâmbătă, finala turneului feminin de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o pe americanca Venus Williams cu 7-5, 6-0, informează Agerpres.

Muguruza, 23 ani, cap de serie 14, învingătoare la Roland-Garros în 2016, a primit o replică puternică de la Venus Williams, cap de serie 10, doar în primul set, iar în al doilea jucătoarea iberică a defilat pur și simplu și a câștigat la zero.

„Venus este o jucătoare incredibilă. Am crescut văzând meciurile ei, astfel că este incredibil că am jucat împotriva ei în finală. Sunt emoţionată. Am visat mereu să ajung aici. Primul set a fost foarte greu, am avut amândouă multe şanse. Serena mi-a spus acum doi ani că într-o zi voi câştiga. Iată că am reuşit", a spus Muguruza, potrivit News.ro.

Venus Williams a felicitat-o pe Muguruza şi a afirmat că în ultimele două săptămâni a trăit multe momente frumoase. „Felicitări, Garbine. Ştiu cât de mult ai muncit pentru a câştiga trofeul. Eu am încercat să fac ce face Serena pe teren, dar nu am reuşit. Sper să mai am ocazia", a declarat Williams.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...