10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialJucătoarea română Simona Niculescu joacă, sâmbătă seara, în finala de dublu a...

Jucătoarea română Simona Niculescu joacă, sâmbătă seara, în finala de dublu a turneului de la Wimbledon

UPDATE 22.50:  Finala de dublu masculin a fost întreruptă din cauza întunericului, la scorul de 11-11 în setul decisiv. Partida se va relua după ce va fi tras acoperișul și va fi pornită nocturna, potrivit HotNews.
  
22:30 Monica Niculescu mai are de așteptat până la începerea meciului. În finala de dublu masculin, perechile Kubot/Melo și Marach/Pavic se află la egalitate în decisiv, scor 10-10, după 4 ore și 28 de minute de joc.

22.10: Potrivit Prosport, meciul va începe după 22.30.


Perechea formată din românca Monica Niculescu și taiwaneza Hao-Ching Chan va juca, sâmbătă seara, începând cu ora 20.00, în finala probei feminie la dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, informează Realitatea.

Niculescu a stabilit în această săptămână cea mai bună performanţă a sa la dublu la un turneu de Mare Şlem, după sferturile de la Roland Garros (2010) şi Australian Open (2012). Anul trecut, Monica a pierdut în runda inaugurală la Wimbledon, scrie Agerpres.

Perechea Niculescu/Chan şi-a asigurat un cec de 200.000 de lire sterline şi 1.300 de puncte WTA.

Niculescu şi Chan vor întâlni în finală perechea rusă Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie N.2, care a trecut în semifinale de favoritele N.12, Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Kveta Peschke (Cehia) în două seturi, 7-5, 6-2.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă