10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialJucătoarea de tenis Petra Kvitova a fost operată la mână după ce...

Jucătoarea de tenis Petra Kvitova a fost operată la mână după ce a fost atacată cu un cuțit. Ea va lipsi din competiții trei luni

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, nr. 11 mondial, a fost operată la mâna stângă marți după-amiază după ce în cursul aceleiași zile a fost victima unei tentative de furt în locuința sa, informează cotidianul L'Equipe. Intervenţa chirurgicală a durat trei ore şi 45 de minute, iar sportiva va lipsi din competiţii trei luni.

Rana suferită de Kvitova la mâna stângă după ce hoțul care a pătruns în locuința sa din orașul Prostejov a lovit-o cu cuțitul, a necesitat o intervenție chirurgicală.

Petra Kvitova, dublă câștigătoare la Wimbledon, a fost rănită cu un cuțit marți dimineață de un hoț, în casa sa din orașul Prostejov, potrivit purtătorului său de cuvânt, Karel Tejkal.

"Petra Kvitova a fost atacată în apartamentul său în această dimineață. Este vorba de o infracțiune întâmplătoare, nimeni n-a vrut s-o agreseze sau s-o jefuiască pe ea anume", preciza la prânz Karel Tejkal, adăugând că ea a fost rănită cu un cuțit în timpul tentativei de furt și viața nu-i este în pericol.

Ulterior, Kvitova a declarat pe Twitter că se consideră "norocoasă că este în viață", relatează DPA. "Încercând să mă apăr, am fost rănită rău la mâna stângă. Sunt zdruncinată, dar sunt norocoasă că sunt în viață", a spus Kvitova.

"Rana este gravă și va trebui să văd niște specialiști, dar, cum știți, sunt puternică și voi lupta cu această problemă", a adăugat ea.

Sportiva în vârstă de 26 de ani, a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că nu va putea participa la viitoarea ediție a Cupei Hopman din cauza un accidentări la un picior. Ea spera să poată concura în turneul de la Sydney, care începe pe 8 ianuarie.

Cele mai citite

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă