6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIonut Chirila il vrea pe Tamas si... trei ani

Ionut Chirila il vrea pe Tamas si… trei ani

Antrenorul Ionut Chirila crede ca, daca Jiul Petrosani ar reusi sa mai perfecteze cateva transferuri, jocul echipei sale s-ar imbunatati. “Noi, la Petrosani, cu jucatorii tineri pe care-i avem, vrem sa construim o formatie de perspectiva si, daca vom reusi sa ramanem in Divizia A – si eu zic ca vom reusi, pentru ca ne batem cu inca cinci, sase formatii! – la anul vom juca altfel. Veti vedea ca, daca ii vom aduce pe Iulian Tames si pe Lazar de la Oradea, echipa va putea juca si la un alt nivel”, a subliniat Chirila.
Intrebat daca patronul Alin Simota va avea rabdare sa astepte aparitia rezultatelor pozitive, Ionut Chirila a raspuns: “Domnul Simota a investit in stadion, in infrastructura. O echipa de valoare se construieste in trei ani de zile”.
Jiul Petrosani se afla, dupa patru etape, pe un loc retrogradant si nu a cunoscut inca gustul victoriei de la revenirea pe prima scena. Antrenorul Ionut Chirila este debutant in prima divizie si a fost contestat de mai multi jucatori ai formatiei cu care “minerii” au promovat pe prima scena, dar apoi au fost dati afara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă