12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialIon Crăciunescu nu se grăbeşte să-i ia locul lui Vasile Avram: "Deocamdată...

Ion Crăciunescu nu se grăbeşte să-i ia locul lui Vasile Avram: “Deocamdată doar discut cu Mircea Sandu”

Fostul arbitrul internaţional Ion Crăciunescu s-a întâlnit, joi, la Casa Fotbalului, cu preşedintele FRF Mircea Sandu, care i-a propus să preia şefia Comitetului Central al Arbitrilor, aflat în mijlocul unui nou scandal de corupţie după arestarea preventivă a lui Vasile Avram.

“Sunt doar discuţii, nu negocieri. Am nevoie de câteva zile pentru a lua contact cu ce se mai întâmplă în arbitrajul românesc, după care voi lua o decizie. Nu m-am decis încă”, a precizat Crăciunescu pentru romanialibera.ro.

Ion Crăciunescu nu ar fi pentru prima oară la conducerea CCA. El a mai ocupat postul pe care i-l propune acum Mircea Sandu în perioada 2003-2005. A fost însă îndepărtat în condiţii neclare tocmai de şeful FRF, ceea ce l-a transformat într-un adversar al acestuia. Relevant este un gest făcut în mai 2009 de Ion Crăciunescu. Atunci, acesta a refuzat în faţa Adunări Generale a FRF premiul de excelenţă pe care i l-a întins Mircea Sandu cu ocazia Centenarului federaţiei.

Un comunicat postat joi pe site-ul FRF menţionează că discuţiile cu Ion Crăciunescu sunt “avansate” şi că “dacă părţile vor cădea de acord, în maximum o săptămână Ion Crăciunescu va fi numit preşedintele CCA”.

Crăciunescu (61 de ani) ocupă în prezent funcţia de preşedinte executiv la clubul de divizie secundă Chindia Târgovişte.

Claudiu Berbece
Claudiu Berbecehttp://claudiu-berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă