8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIoan Ovidiu Sabau conduce azi primul antrenament

Ioan Ovidiu Sabau conduce azi primul antrenament

A venit clipa schimbarilor la Gloria Bistrita. Formatia care pana acum era asimilata “cooperativei” a ajuns, de duminica seara, pe mana unui antrenor, Ioan Ovidiu Sabau, care este imaginea clara a corectitudinii si a ceea ce inseamna o cariera de mare succes in fotbal.
Ioan Ovidiu Sabau a asistat la partida Gloria Bistrita-Olympiakos Nicosia (11-0) si a anuntat ca a ajuns la un acord cu presedintele Jean Padureanu privind semnarea unui contract pe o perioada de doi ani. “Ne-am inteles, acum ramane sa punem totul pe hartie”, a spus Sabau, care se va prezenta marti la echipa, cand va conduce si primul antrenament.
Sabau a precizat ca echipa i-a lasat o impresie buna, dar ca trebuie tinut cont de faptul ca adversarul a fost unul modest. “Sunt tineri si meciul ii va motiva si mai mult. Trebuie sa fim realisti, am jucat cu un adversar modest, dar e totusi un meci international”, a explicat Sabau. Tehnicianul a afirmat ca primul obiectiv al sau este reconstructia echipei, celelalte urmand a fi stabilite impreuna cu conducerea clubului, dupa ce va cunoaste mai bine lotul de jucatori. “Imi doresc, in orice caz, sa ne fixam obiective mai ambitioase”, a subliniat Sabau.
Faptul ca Sabau va antrena Gloria Bistrita a fost confirmat si de presedintele clubului, Jean Padureanu, care a spus ca, desi contractul nu a fost inca semnat, Sabau va pregati echipa incepand de marti. “Nu se pune problema semnarii. Vom semna contractul maine, peste o saptamana, peste doua luni, nu conteaza! Eu am mare incredere in el si el in mine. Am croit in ciorna contractul, ne-am pus de acord si incepem sa-l derulam. Inainte sa stabilim obiectivele, mai ramane sa analizam baza materiala si alte lucruri care trebuie realizate aici, in stadion, si sa facem doua, trei transferuri”, a spus Padureanu.
Dupa meci, Ioan Ovidiu Sabau si Jean Padureanu au discutat timp de cateva minute la marginea terenului. Inainte de inceperea partidei, Sabau a fost prezentat Comitetului Director al Clubului Gloria Bistrita, intr-o sedinta care s-a desfasurat cu usile inchise.

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă