8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialInter se "joaca" de-a turneul in Anglia...

Inter se “joaca” de-a turneul in Anglia…

Clubul Inter Milano ar putea reveni asupra deciziei de anulare a turneului din Anglia, deplasare la care a renuntat ca urmare a atentatelor de la Londra. Responsabilii italieni – patronul Massimo Moratti, presedintele Giacinto Facchetti si antrenorul Roberto Mancini – studiaza posibilitatea de a-si respecta, totusi, angajamentele fata de echipele pe care urmau sa le intalneasca in Anglia.
Inter, care avea programate patru meciuri amicale – cu Leicester (25 iulie), Crystal Palace (27 iulie), Norwich (29 iulie) si Portsmouth (31 iulie) – a anuntat ca renunta la turneul din Anglia din motive de securitate. Cele patru cluburi engleze s-au declarat dezamagite de anularea turneului, iar Leicester si Crystal Palace au amenintat ca vor solicita daune gruparii Inter. “Suntem extrem de dezamagiti. Vom contacta Federatia Engleza de Fotbal si UEFA si vom solicita o suma destul de mare ca daune de la Inter. Clubul nostru a avut deja cheltuieli substantiale pentru pregatirea meciului si ne asteptam ca la partida sa asiste 30.000 de spectatori”, a afirmat directorul executiv al clubului Leicester, Tim Davis.
Presedintele gruparii Crystal Palace, Simon Jordan, a spus ca Internazionale s-ar fi aflat in siguranta daca ar fi venit sa joace meciul amical programat pe 27 iulie. “Ar fi aterizat pe aeroportul Gatwick si ar fi stat la Croydon, la mare distanta de zonele considerate periculoase”, a precizat Jordan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă