Ilie Năstase nu are voie să asiste, în 2017, la meciurile din turneul de la Roland Garros. Este turneul pe care îl câștigase în anul 1973. Ce răspunde Năstase

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a declarat, sâmbătă, că s-a răspândit o informaţie greşită şi că, de fapt, el nu este suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.05.2017 - 17:59

UPDATE 17,55: Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a declarat, sâmbătă, că s-a răspândit o informaţie greşită şi că, de fapt, el nu este suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), informează ProSport.

Drept urmare, fostul tenismen susține că el nu crede că nu va fi primit, în 2017, la Roland Garros.


Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a fost suspendat de Federația Internațională de Tenis, în urma incidentelor care au avut loc la meciul de FED Cup dintre România și Marea Britanie, iar drept consecință el nu va putea asista la meciurile faimosului turneu din Franța, Roland Garros, informează sâmbătă Gazeta Sporturilor.

În timpul confruntării cu Marea Britanie, Ilie Năstase, căpitanul echipei de FED Cup a României a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca britanicelor.

Ilie Năstase a fost inițial suspendat pentru meciurile organizate de ITF, iar Federația Franceză a decis ca Năstase să nu poată fi acreditat, în anul 2017, nici la Roland Garros.

Ilie Năstase a devenit celebru după ce a câștigat turneul de la Roland Garros în 1973, grație unei victorii în fața iugoslavului Nikola Pilici, scor 6-3, 6-3, 6-0.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...