14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Năstase nu are voie să asiste, în 2017, la meciurile din...

Ilie Năstase nu are voie să asiste, în 2017, la meciurile din turneul de la Roland Garros. Este turneul pe care îl câștigase în anul 1973. Ce răspunde Năstase

UPDATE 17,55: Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a declarat, sâmbătă, că s-a răspândit o informaţie greşită şi că, de fapt, el nu este suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), informează ProSport.

Drept urmare, fostul tenismen susține că el nu crede că nu va fi primit, în 2017, la Roland Garros.


Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a fost suspendat de Federația Internațională de Tenis, în urma incidentelor care au avut loc la meciul de FED Cup dintre România și Marea Britanie, iar drept consecință el nu va putea asista la meciurile faimosului turneu din Franța, Roland Garros, informează sâmbătă Gazeta Sporturilor.

În timpul confruntării cu Marea Britanie, Ilie Năstase, căpitanul echipei de FED Cup a României a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca britanicelor.

Ilie Năstase a fost inițial suspendat pentru meciurile organizate de ITF, iar Federația Franceză a decis ca Năstase să nu poată fi acreditat, în anul 2017, nici la Roland Garros.

Ilie Năstase a devenit celebru după ce a câștigat turneul de la Roland Garros în 1973, grație unei victorii în fața iugoslavului Nikola Pilici, scor 6-3, 6-3, 6-0.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă