6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Năstase, șocat de decesul Florenței Mihai: "O cunosc de când era...

Ilie Năstase, șocat de decesul Florenței Mihai: “O cunosc de când era copil”

Ilie Năstase a spus că este şocat de dispariţia Florenţei Mihai, prima tenismană din România care a jucat finala turneului de la Roland Garros.

“Cum a murit? Florenţa? Nu se poate, nu pot să cred… Este un şoc, iertaţi-mă… dar chiar nu pot să cred aşa ceva, săptămânile trecute ne-am văzut…Nu pot să comentez… e prea trist. E foarte trist. O cunosc pe Florenţa de când era copil. Am pierdut un mare om, o mare jucătoare. Sincer, nu îmi găsesc cuvintele“, a spus Ilie Năstase, conform Mediafax.

Citește și Citește și GAME, SET, MECI: Florența Mihai, prima finalistă a României la Roland Garros, s-a stins din viață

Florența Mihai, prima jucătoare de tenis din România care a ajuns până în finala de la Roland Garros, în 1977, atât la simplu, cât și la dublu mixt, a decedat, miercuri dimineaţă, la vârsta de 60 de ani.

Florenţa Mihai a fost numită antrenor emerit, a primit Ordinul Meritul Sportiv Clasa I (1979 și 1977) și Medalia Națională: serviciul Credincios Clasa a III-a.

Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus, joi, între orele 13.00 şi 15.00, la sediul Federației Române de Tenis, din strada Pierre de Coubertin, nr. 11, sector 2, București.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă