10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Dumitrescu, victorie dupa trei luni!

Ilie Dumitrescu, victorie dupa trei luni!

Echipa Kallithea, antrenata de Ilie Dumitrescu, a castigat primul meci dupa trei luni, impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 2-1 in fata formatiei Larissa, la care evolueaza mijlocasul Dennis Serban, in etapa a XVII-a a campionatului Greciei. Ultima victorie obtinuta de Kallithea data 29 octombrie 2005, de la meciul de debut al lui Dumitrescu pe banca tehnica a acestei formatii. In cele opt partide disputate de atunci in campionat Kallithea a inregistrat trei infrangeri si cinci remize. Tot in campionatul elen, formatia Akratitos, cu Lucian Marinescu integralist, a fost invinsa pe teren propriu, 0-3, de Aigaleo.

Mitu, primul meci ca titular la Anderlecht

Marius Mitu a fost pentru prima oara titular la Anderlecht in partida pierduta in deplasare cu scorul de 0-2 in fata formatiei Germinal Beerschot Anvers, din etapa a XX-a a campionatului Belgiei.
Marius Mitu a fost achizitionat de Anderlecht la inceputul sezonului 2005/2006 de la Lierse. Romanul a debutat cu gol la echipa din Bruxelles chiar in prima etapa a campionatului Belgiei, cand a intrat pe teren in minutul 67, dar dupa aceea nu a mai fost folosit de Franky Vercauteren. In urma cu o saptamana presedintele clubului Anderlecht, Roger Vanden Stock, afirmase ca romanul va juca mai mult in retur, tinand cont de faptul ca mijlocasul suedez Par Zetterberg se afla aproape de finalul carierei.
Flavius Stoican si Cosmin Barcauan au marcat pentru Sahtior Donetk in partida amicala castigata cu scorul de 2-1 impotriva formatiei Spartak Moscova, la care evolueaza Adrian Iencsi si Gabriel Tamas. Stoican a deschis scorul pentru echipa antrenata de Mircea Lucescu in minutul 9 iar Barcauan a marcat pentru 2-0 in minutul 77. Stoican, Rat si Marica au fost titulari, ultimii doi fiind inlocuiti. La Spartak Iencsi a fost integralist iar Tamas nu a fost folosit.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă