11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialHoria Tecău și Jean Julien Rojer, în semifinalele Turneului Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, în semifinalele Turneului Campionilor

Perechea formată din românul Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, după ce a câștigat, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), duelul cu perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 3, în etapa a doua a grupei B, relatează Mediafax. 

După ce luni au trecut de polonezul Marcin Matkowski şi sârbul Nenad Zimonjici, cu 6-2, 6-4, Tecău şi Rojer au acumulat a doua victorie în două seturi şi nu mai pot pierde calificarea în penultimul act al competiţiei de la O2 Arena.

Partida de miercuri a durat o oră şi 22 de minute.

Tecău şi Rojer, care şi-au asigurat 400 de puncte ATP şi un premiu total de 146.000 de dolari, vor juca, vineri, în ultima etapă a grupei B împotriva echipei franceze Pierre Hugues Herbert şi Nicolas Mahut, cap de serie numărul 6.

Horia Tecău este pentru a patra oară calificat la Turneul Campionilor, în 2011 şi 2012, cu suedezul Robert Lindstedt, şi în 2014 cu Rojer. Horia Tecău nu a trecut niciodată de faza grupelor.

Tecău şi Rojer sunt a doua pereche calificată în semifinale la Turneul Campionilor, după cuplul format din Florin Mergea şi Rohan Bopanna, care a reuşit această performanţă, marţi, asigurându-şi primul loc în grupa A.

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
Ultima oră
Pe aceeași temă