20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHertha Berlin - 2,5 milioane de euro din faza grupelor!

Hertha Berlin – 2,5 milioane de euro din faza grupelor!

Steaua plange si acum gandindu-se la milioanele de euro pe care le-a ratat prin necalificarea in grupele Ligii Campionilor la fotbal, numai ca cei din Ghencea Ð ca, de altfel, si cei de la Rapid si Dinamo! Ð ar avea numai de invatat de la una dintre partenerele de intrecere din a doua competitie fotbalistica europeana, care demonstreaza cum se pot face bani si cand nu esti in “lumea buna”. Oficialii clubului german Hertha Berlin, adversara a formatiei Steaua Bucuresti in grupa C a Cupei UEFA, au anuntat ca vor incasa 2,5 milioane de euro in urma meciurilor pe care le va disputa in actuala faza a competitiei, informeaza cotidianul berlinez “Kurier”.
Hertha va incasa 1,1 milioane din drepturile de televizare, un milion de euro din vanzarea de bilete si 400.000 de euro din publicitate. Formatia germana va disputa doua partide pe teren propriu in grupa C a Cupei UEFA, cu RC Lens, pe 24 noiembrie, si cu Steaua, pe 15 decembrie, plus doua in deplasare, cu Sampdoria Genova si Halmstads BK.

Sorin Cojocaru, antrenorul de la Steaua!

Editia electronica a cotidianului “L'Equipe” a notat ieri, cu cateva ore inaintea partidei din Ghencea, ca antrenor la FC Steaua este Sorin Cojocaru – in realitate ofiterul de presa al gruparii din Bulevardul Ghencea -, si nu Oleg Protasov. “”Steaua este pregatita pentru acest meci si increzatoare in victorie”, a spus antrenorul Sorin Cojocaru”, a scris “L'Equipe”, declaratie preluata si de publicatia “Lensois”.
Antrenorul echipei Lens, Francis Gillot, a declarat inaintea jocului ca Steaua este cea mai valoroasa formatie intalnita pana in prezent in cupele europene. “Cred ca doua victorii din patru meciuri sunt suficiente pentru calificare. Pentru noi este o situatie ideala, presiunea va fi pe Steaua. Acum vom vedea valoarea echipei noastre, in meciul cu cea mai valoroasa formatie pe care o intalnim in acest sezon al cupelor europene”, a spus Gillot pentru “lensois.com”.
Site-ul oficial al gruparii franceze a precizat ca la Bucuresti au sosit 23 de suporteri ai echipei Lens. Sursa citata a precizat ca din delegatie fac parte si doi bucatari, care au adus noua pui si un kilogram de orez cu bobul lung. “Pasarile nu provin din zona Dunarii, ci de la Gosnay, de langa noi”, a adaugat site-ul francez.
Tehnicianul francez a afirmat ca a fost impresionat de toti jucatorii pregatiti de Oleg Protasov, in special de atacantul Nicolae Dica. “Steaua este o echipa buna, completa. M-au impresionat toti jucatorii de la Steaua, care formeaza o echipa omogena, agresiva. Exista talente in toate compartimentele. In atac iese in evidenta jucatorul cu numarul 10 (n.r. – Nicolae Dica)”, a subliniat Gillot.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Céline Dion, primul interviu acordat după diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? E vina...

Într-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artistă de origine canadiană Céline Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă