15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHCM Constanta a spulberat Sporting Lisabona!

HCM Constanta a spulberat Sporting Lisabona!

Echipa masculina de handbal HCM Constanta s-a calificat duminica in optimile Cupei Cupelor, dupa ce a invins, cu scorul de 28-22 (16-13), formatia Sporting Lisabona, in mansa secunda a turului trei al competitiei, dupa ce si in tur castigase, cu 32-30. Cei mai buni marcatori ai echipei constantene au fost Florin Niculae (8 goluri), Iacob (7) si Stavrositu (6 goluri – doua din 7 metri).
La Sporting Lisabona, cei mai buni marcatori au fost: Ricardo Dias (6 goluri – unul din 7 metri), Pedro Gama (4) si Alfaro Martins (4).
Antrenorul Aihan Omer a declarat ca meciul nu a fost foarte usor. “Am crezut in calificare, desi am fost condusi cu cinci goluri in primele 20 de minute. Publicul a fost extraordinar, ne-a sustinut si ne-a ajutat sa obtinem aceasta calificare”, a spus Omer.
Tehnicianul formatiei portugheze, Francisco Lloret, crede ca HCM a dovedit ca a fost mai buna la toate capitolele.
“Cred ca HCM a facut un meci mai bun decat noi, pe teren propriu am avut doua goluri diferenta si apoi am pierdut. Si aici s-a intamplat la fel, cand am avut un avantaj de cinci goluri si am pierdut jocul. S-a dovedit faptul ca echipa din Constanta a fost mai buna, pentru ca s-a impus in ambele manse. Constanta poate merge mai departe, dar depinde de norocul de la tragerea la sorti”, a spus Lloret.
La inceputul meciului, galeria echipei de fotbal Farul Constanta a afisat un banner prin care solicita schimbarea numelui stadionului “Gheorghe Hagi” si a scandat numele antrenorului Petre Grigoras.

Cele mai citite

Joe Biden a promulgat legea ce prevede pachetul de ajutor pentru Ucraina, Israel și Taiwan

Preşedintele american Joe Biden a promulgat miercuri proiectul lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor în valoare de 95 de miliarde de dolari...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...
Ultima oră
Pe aceeași temă