13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHCM Baia Mare începe cu victorie noua ediție a Ligii Campionilor

HCM Baia Mare începe cu victorie noua ediție a Ligii Campionilor

Vicecampioana României la handbal feminin HCM Baia Mare a debutat cu victorie în noua ediție a Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, formația slovenă Krim Ljubljana, scor 33-27 (16-15).

Calificată în grupa A după ce a câștigat turneul preliminar organizat pe teren propriu luna trecută, HCM Baia Mare a obținut primele 2 puncte în grupa A, cu slovenele de la Krim, potrivit Mediafax.

Citește și CSM București, debut cu VICTORIE clară în grupele Ligii Campionilor

Marcatoarele HCM au fost Abbingh 9 goluri, Pineau 9, Geiger 5, Vizitiu 3, Ardean Elisei 2, Jezici 2, Nechita 2, Do Nascimento 1 gol, iar pentru gazde s-a remarcat Mavsar, cu 12 reușite.

În continuare, HCM Baia Mare va avea următorul program în grupa A: cu Larvik HK (pe teren propriu, 23 octombrie), cu Rostov-Don ( pe teren propriu, 30 octombrie și în deplasare, 7 noiembrie), cu Krim Ljubljana (pe teren propriu,14 noiembrie) și cu Larvik HK (în deplasare, 21 noiembrie).

Tot vineri, în grupa D, campioana CSM București a învins echipa poloneză MKS Lublin, cu scorul de 33-21(14-13).

După disputarea meciurilor din faza grupelor preliminare, primele trei clasate din grupele A și B se vor califica în grupa principală 1, iar primele trei clasate din grupele C și D în grupa principală 2, păstrând rezultatele directe cu formațiile care vor merge mai departe în această fază.

Turneul Final Four al Ligii Campionilor va avea loc la Budapesta, în mai 2016.

Cele mai citite

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă