6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHandbal masculin: Gazdele, eliminate la ele acasa

Handbal masculin: Gazdele, eliminate la ele acasa

Reprezentativele Islandei si Rusiei se intalnesc, azi, in prima etapa din grupa semifinala a Campionatului European de handbal masculin din Elvetia, in timp ce in grupa a II-a cea mai importanta partida este Slovenia-Franta. De asemenea, in prima zi a meciurilor din grupele semifinale, mai sunt programate intalnirile dintre Ucraina-Germania si Polonia-Spania (in grupa I semifinala) si Danemarca-Croatia si Serbia Muntenegru-Norvegia (in grupa a II-a semifinala). Nationala de handbal masculin a Germaniei, campioana europeana en-titre, s-a calificat greu in grupele semifinale ale CE din Elvetia, ocupand doar locul trei in primul tur al competitiei, cu o singura victorie din trei meciuri disputate. Echipa Germaniei a remizat cu campioana mondiala Spania (31-31), a invins Slovacia (31-26) si a pierdut in fata Frantei (25-27). Germania a ocupat locul trei in grupa B, ultimul calificant in grupele semifinale.
In turul secund al CE din Elvetia nu s-au calificat echipa tarii-gazda a competitiei, cea a Slovaciei, Ungariei si Portugaliei.
Cu exceptia Spaniei si a Germaniei, oricare dintre aceste echipe ar putea deveni adversara Romaniei in meciul de baraj pentru accederea la Turneul Final al Campionatului Mondial din 2007. Nationala noastra isi va afla adversarul pe 5 februarie, cand va avea loc tragerea la sorti a meciurilor de baraj.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă