10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHandbal Liga Campionilor: Minaur Baia Mare a ratat în ultima secundă victoria...

Handbal Liga Campionilor: Minaur Baia Mare a ratat în ultima secundă victoria cu Elverum

HCM Minaur Baia Mare aîncheiat la egalitate meciul din deplasare, cu echipa norvegiană Elverum Handball Herrer, din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. După ce băimărenii au primit golul în ultima secundă scorul final a fost de 28-28 (14-9).

Minaur a dominat trei sferturi din meci, însă nu a fost capabilă să reziste și norvegienii au smuls egalul in extremis, grație unui gol marcat de Lindboe în ultima secundă, potrivit Agerpres.

Campioana României, condusă de Petru Pop, în absența danezului Lars Walther, a făcut o primă repriză excelentă, conducând la 2-3 goluri, pentru ca la pauză să intre cu un avans de cinci goluri, 14-9.

Citește și Handbal Cupa EHF: CS Dinamo, calificată în turul al treilea preliminar

Minaur a continuat să joace la fel de bine și după pauză, iar în minutul 44 conducea cu șapte goluri, 22-15, însă ceva s-a rupt în echipa noastră, care a încasat gol după gol, iar Elverum a revenit în joc. Gazdele au reușit egalarea în minutul 53, 24-24, iar un minut mai târziu au avut pentru prima oară avantaj, 25-24. Finalul a fost dramatic, Ramba a adus echipa băimăreană în avantaj, 28-27, cu zece secunde înainte de final, dar Elverum a egalat la ultima minge. 
Ionuț Ramba a marcat 6 goluri pentru HCM Minaur, Albert Cristescu și Marius Sadoveac au reușit câte 5, Inal Aflitulin — 4, Daniel Bera — 4, Mihai Bușecan — 2, Cristian Ghiță — 1, Vladislav Ostroușko — 1.

Pentru Elverum au înscris: Andre Lindboe — 6 goluri, Karl Bjoerkman — 4, Petter Oeverby — 4, Nikolaj Mehl — 3, Hakon Ekren — 3, Luka Mitrovic — 3, Steffen Stegavik — 3, Aleksander Borresen — 1, Jonas Burud — 1.

Au asistat 1.479 spectatori, meciul fiind arbitrat de slovacii Peter Brunovsky și Vladimir Canda, delegat EHF fiind suedezul Richard Johansson.

În celelalte partide din grupă, Kadetten Schaffhausen a dispus de Motor Zaporoje cu 30-27 (joi), iar Skjern Handbold a trecut la limită de Metalurg Skopje cu 20-19.

În clasament, pe primul loc se află Skjern Handbold, cu 6 puncte, urmată de HCM Minaur, 4 p (+1), Metalurg Skopje, 4 p (0), Motor Zaporoje, 4 p (+3), Kadetten Schaffhausen, 3 p, Elverum Handball Herrer, 3 p.

Următorul meci al băimărenilor va avea loc pe 18 octombrie, acasă, cu Metalurg Skopje.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă