Handbal Liga Campionilor: Minaur Baia Mare a ratat în ultima secundă victoria cu Elverum

HCM Minaur Baia Mare aîncheiat la egalitate meciul din deplasare, cu echipa norvegiană Elverum Handball Herrer, din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. După ce băimărenii au primit golul în ultima secundă scorul final a fost de 28-28 (14-9).

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

11.10.2015 - 22:25

HCM Minaur Baia Mare aîncheiat la egalitate meciul din deplasare, cu echipa norvegiană Elverum Handball Herrer, din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. După ce băimărenii au primit golul în ultima secundă scorul final a fost de 28-28 (14-9).

Minaur a dominat trei sferturi din meci, însă nu a fost capabilă să reziste și norvegienii au smuls egalul in extremis, grație unui gol marcat de Lindboe în ultima secundă, potrivit Agerpres.

Campioana României, condusă de Petru Pop, în absența danezului Lars Walther, a făcut o primă repriză excelentă, conducând la 2-3 goluri, pentru ca la pauză să intre cu un avans de cinci goluri, 14-9.

Citește și Handbal Cupa EHF: CS Dinamo, calificată în turul al treilea preliminar

Minaur a continuat să joace la fel de bine și după pauză, iar în minutul 44 conducea cu șapte goluri, 22-15, însă ceva s-a rupt în echipa noastră, care a încasat gol după gol, iar Elverum a revenit în joc. Gazdele au reușit egalarea în minutul 53, 24-24, iar un minut mai târziu au avut pentru prima oară avantaj, 25-24. Finalul a fost dramatic, Ramba a adus echipa băimăreană în avantaj, 28-27, cu zece secunde înainte de final, dar Elverum a egalat la ultima minge. 
Ionuț Ramba a marcat 6 goluri pentru HCM Minaur, Albert Cristescu și Marius Sadoveac au reușit câte 5, Inal Aflitulin — 4, Daniel Bera — 4, Mihai Bușecan — 2, Cristian Ghiță — 1, Vladislav Ostroușko — 1.

Pentru Elverum au înscris: Andre Lindboe — 6 goluri, Karl Bjoerkman — 4, Petter Oeverby — 4, Nikolaj Mehl — 3, Hakon Ekren — 3, Luka Mitrovic — 3, Steffen Stegavik — 3, Aleksander Borresen — 1, Jonas Burud — 1.

Au asistat 1.479 spectatori, meciul fiind arbitrat de slovacii Peter Brunovsky și Vladimir Canda, delegat EHF fiind suedezul Richard Johansson.

În celelalte partide din grupă, Kadetten Schaffhausen a dispus de Motor Zaporoje cu 30-27 (joi), iar Skjern Handbold a trecut la limită de Metalurg Skopje cu 20-19.

În clasament, pe primul loc se află Skjern Handbold, cu 6 puncte, urmată de HCM Minaur, 4 p (+1), Metalurg Skopje, 4 p (0), Motor Zaporoje, 4 p (+3), Kadetten Schaffhausen, 3 p, Elverum Handball Herrer, 3 p.

Următorul meci al băimărenilor va avea loc pe 18 octombrie, acasă, cu Metalurg Skopje.

Citește totul despre:

Comentarii