23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHagi are o oferta-surpriza din Divizia A!?

Hagi are o oferta-surpriza din Divizia A!?

Tehnicianul Gheorghe Hagi nu regreta faptul ca a refuzat oferta de a pregati echipa Steaua Bucuresti, dar nu a exclus posibilitatea de a antrena o alta formatie din tara, desi are oferte si din strainatate. “Nu regret ca nu am venit la Steaua. Era bine din toate punctele de vedere, insa nu era momentul. Cu siguranta, va veni si acela, pentru ca sunt tanar. Sunt ceva oferte pe numele meu, dar nu foarte clare. Nu am luat o decizie, poate fi afara sau poate fi acasa. Daca va fi acasa, trebuie sa ma gandesc foarte bine, este o decizie importanta pentru mine si familia mea”, a spus Hagi.Intrebat la ce echipa ar putea antrena in campionatul intern, Hagi a raspuns: “Oricine poate sa fie, am jucat pentru Romania si ma consider al Romaniei. Am tinut cu Steaua, tin cu ei, Steaua, Dinamo si Rapid sunt echipe de top la care orice antrenor si-ar dori sa ajunga”. Intrebat daca are oferte de la Dinamo sau Rapid, tehnicianul a spus: “Nu, poate o sa ajung unde nu va ganditi voi!”.
Gheorghe Hagi a calificat drept speculatii informatiile potrivit carora refuzul sau de a veni la Steaua ar avea legatura cu faptul ca Ioan Becali ar putea prelua o functie de conducere la Dinamo. “Pana acum am stiut ce am vrut de la viata. Nu zic ca nu sunt influentabil, dar am o personalitate si stiu sa aleg lucrurile cu cea mai mare responsabilitate. Daca va fi sa raman in Romania, ma voi gandi foarte bine inainte, pentru ca nu o sa ma intorc de azi pe maine. Daca nu va fi definitiv, atunci va fi pe lunga durata”, a spus fostul antrenor al echipei Galatasaray.
Hagi s-a declarat multumit de rezultatele obtinute in acest sezon: “Ma simt implinit, am demonstrat la Galata, celor care nu credeau in mine, ca pot fi si antrenor. Nu este usor sa antrenezi jucatori milionari. Turcia este peste Romania ca buget si nivel. Cine are ochi sa vada a apreciat ce am realizat. Am castigat un trofeu in primul meu an la o echipa de top. Sunt mai bun decat acum trei ani si unde o sa fiu o sa-mi fac meseria”.

Pe “post” de Tiger Woods

Gheorghe Hagi a fost prezent sambata la cea de-a treia editie a turneului national BMW International Golf Cup 2005, desfasurat la Clubul Lac de Verde din Breaza. Turneul a reprezentat faza de calificare pentru finala mondiala a acestei competitii, care se va desfasura la sfarsitul anului in Thailanda. “Am fost emotionat, a fost ca la examen – cand nu stii prea bine, ai emotii. Poate voi juca si eu in timpul liber, pentru ca este un sport elegant si pana voi reincepe sa antrenez poate voi avea timp. Nu ma pot compara cu Tiger Woods, el are multe milioane de dolari in SUA, castiga bine acolo. Ca sa fii profesionist, trebuie sa practici”, a spus Hagi, care s-a amuzat jucand golf.

“Nationala are nevoie de Radoi”

Gheorghe Hagi e de parere ca echipa nationala de fotbal a Romaniei nu isi permite sa piarda un jucator de valoare ca fundasul formatiei Steaua Mirel Radoi. “Este greu sa vorbesti de afara, insa, fara discutii, echipa nationala are nevoie de Radoi. Nu stiu ce solutii se vor gasi, dar nu ne permitem sa pierdem un jucator de valoare, iar Radoi este valoros. Nu o spune Hagi, ci rezultatele si modul cum a jucat mult timp. Oricum, Piturca stie mai bine, el este responsabil si trebuie sa respectam deciziile lui”, a spus Hagi.
Comisia de Disciplina a FRF va analiza luni cazul fundasului Mirel Radoi, acuzat de indisciplina si lipsa de respect fata de echipa nationala dupa ce a parasit cantonamentul inaintea partidei cu Olanda, din preliminariile CM 2006, fara aprobarea selectionerului Victor Piturca.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă